Kid öldü
-Goda
Kid öldü
Onun fanları şu an hedefte Dragon var diye keyifleri yerinde sessiz sedasız izliyorlarAtma bunu WB fanları üzülüyor sonra.
Ben bu doğuya bakan adam hakkında 50 sayfa analiz yazdım. Analizi için her sahnesini, potansiyelini ve hikayeye katacağı şeyleri falan inceledim günlerce. Gerçekten de boş adam.Çoğu kişi Dragon ile ilgili panelleri, Dragon'un ideolojisini, güç teorilerini vb. şeyleri okumadan kötü diyor, eleştiriyor. Bu yüzden önce okumak ve Dragon'un yüceliğini anlamak lazım. Ben okudum, hükümet için yüceliğini falan farkettim. Sonuç gerçekten işe yaramazın teki.
Karizma olarak üst öldürür güç olarak alt süründürür.Monkey ailesine rakip geliyor bu bölüm HAYIRLI OLSUN
Kaido ölümü arzuluyordu. Bu yüzden bilerek yakalanıyordu. Bilerek uçurumdan atlıyordu. Çünkü ölemiyordu bir türlü.O seviyede biri olmak zorunda değil. Belli bir alanda uzmanlaşmış bir ekipte bu amacı gerçekleştirebilir. Bu yonkouların güçleri belli yıllarca plan kurup hazırlık yaparak bunları yenebilirler. Sonuçta bunlar şeytan meyvesi kullanıcıları. Bir şekilde deniz taşı kelepçesi yada denize düşürme sağlayabilirlerse yakalayabilirle özellikle boş bulundukları bir zamanda. Kaido yıllarca 40 kere filan yakalandı. Bunu bir şekilde plan kurup yakalayan bir ekip yapmış olabilir.
Reyis Azrail'le randevusunu bir müddet erteledi.Zoro'nun gördüğü grim reaper ne ayaktı? Açıklandı mı o durum?
Aslında o sanjimişZoro'nun gördüğü grim reaper ne ayaktı? Açıklandı mı o durum?
O biraz tanıtımı etkili hale getirmek için boş muhabbetti sanki. Madem ölmek istiyor şeytan meyvesi var, bir tane daha yesin veya kendini denize atsın. Bir de adamın one piece'yi bulmak, onigashima'yı başkente indirmek gibi planları vardı. Ölmek isteyen biri böyle planlar peşinde olmazdı bence.Kaido ölümü arzuluyordu. Bu yüzden bilerek yakalanıyordu. Bilerek uçurumdan atlıyordu. Çünkü ölemiyordu bir türlü.
Hayırlı olsun cross guild impeldowndaKara gömlekli adam
Kişisel tercih tabi ama ben karizma için de aşağıdakileri tercih ederim.Karizma olarak üst öldürür güç olarak alt süründürür.
Saçma zaten senin dediklerinin dışında ölmek istiyorsa Wb gibi bassın Marineford'u bak o zaman amiraller nasıl öldürüyor onu.O biraz tanıtımı etkili hale getirmek için boş muhabbetti sanki. Madem ölmek istiyor şeytan meyvesi var, bir tane daha yesin veya kendini denize atsın. Bir de adamın one piece'yi bulmak, onigashima'yı başkente indirmek gibi planları vardı. Ölmek isteyen biri böyle planlar peşinde olmazdı bence.