Kör bir saldırı değil miydi o? Göz ucuyla okuyup baktığım için de aklımda öyle kalmış olabilir gerçi. :dOnlar hedef alınmadı, normalde JB’un hakisi onları da bayıltır, aşırı güçlü.
Kör bir saldırı değil miydi o? Göz ucuyla okuyup baktığım için de aklımda öyle kalmış olabilir gerçi. :dOnlar hedef alınmadı, normalde JB’un hakisi onları da bayıltır, aşırı güçlü.
Öyle olsa devlerden falan da bayılan olurdu illaki. Ama denizciler hariç kimseye etkisi olmadı. Brogy de düşmanca bir haki değildi dedi.Kör bir saldırı değil miydi o? Göz ucuyla okuyup baktığım için de aklımda öyle kalmış olabilir gerçi. :d
Kizaru iki kadroda da yer alan tek amiral. Vefa sadece semt adı değilmiş.Akainu’nun amiral kadrosu ne böyle ya.
Biri savaşın ortasında içine kapanıp yatışa geçer, biri devrimcilere yardım edip diğer amirale dalar, biri kafasına göre tek başına Wano’ya gider.
Sengoku’nun amiral üçlüsü
Akainu’nun amiral üçlüsü
Batugol kavgada hepsini alır.Akainu’nun amiral kadrosu ne böyle ya.
Biri savaşın ortasında içine kapanıp yatışa geçer, biri devrimcilere yardım edip diğer amirale dalar, biri kafasına göre tek başına Wano’ya gider.
Sengoku’nun amiral üçlüsü
Akainu’nun amiral üçlüsü
Haklısın, Roger'ın idamından sonra ne yaptığı ile ilgili bilgi sahibi değiliz ancak Garling'den eğitim aldığını düşünmüyorum. Ray veya Gaban eğitmiş olabilir veya farklı birisi olabilir ama Garling2in tutupta Shanks'ı eğittiğini düşünmüyorum.Shank'ın Roger'ın idamından sonra tayfasını toplamasına kadar bir 2 yıllık ne yaptığını bilmediğimiz boşluğu var. Mihawkla olan rekabeti de kesinlikle bundan sonra dünyada konuşulmayq başlıyor.
Bence bu kadar iyi niyetli olmayalim yazar sicip batirinca kotu hissetmeyelim diye bir seyler illaki buluyoruz yani yetenegi en azindan uygulayabilirdi.Nami ve Usopp bu koramirallerden net daha güçlü. Zaten koramiraller JB'nin kral hakisine bayılırken bizimkiler bayılmamıştı.
Bilader değil,birader bu z kuşaği öğrenemedi.Nami’im düşündüğünüz kadar zayıf değil bilader
https://www.reddit.com/media?url=ht...bp&s=849d08f2e9c7c0f818ed993300b43d1a1aeef6fe
Teşekkürler sözlük bilader. Şu hangi kuşaktan olduğunu öğrenemediğimiz insanlar özelden iletişime geçmeyi bir öğrenemedi. Ayrıca z kuşağı olsam ne olmasam ne, sana ne yani!Bilader değil,birader bu z kuşaği öğrenemedi.
Ne alakası var. Belli ki bu Groseiler 800 yıldır değişiyor. Galing olmasa başkası olur.Garling olmasa öldürür müydü Imu Satürn'ü ? Hayır. O yüzden diyorum; geçiniz. Reyis senaryo kurbanı oldu.