Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bleach okuyanlar Yhwach'i bilirler.

IMU ona benzer bir karakter olarak karşımıza çıkacak muhtemelen.

Quincylere Schrift (Harf/Güç) veriyordu kendi kanıyla. Daha sonra ölen Quincyinin tüm güçleri, yetenekleri Yhwach'a dönüyordu.
Dilediğinde Auswahlen yaparak tüm Quincylerdeki gücü emip, hepsinin ölmesini/gücünü kaybetmesini sağlıyordu.

Muhtemelen aynı mantıkla çalışıyordur Imu'nun gücü. Yazık oldu Figarland'a eğer Imu onu da kutsarsa...
 
İnanır mısın benim aklımdaki soru o değildi. Saturn'ü tek hareketi ile öldürmesinin sebebi gücünden kaynaklı mı yoksa Saturn'e verdiği bir güçten kaynaklı mı? Eğer, şeytana dönüşme gücü Saturn'e ait değil ve Imu tarafından verilmiş ise öldürmesi gayat hoş ama şahsi gücü uzaktan birilerini öldürebiliyorsa "yuh!" demek isterim.
Anladığım kadarıyla Satürn bizim gördüğümüz halinden çok daha yaşlı bir karaktermiş. Ancak Imu, Satürn üzerindeki yeteneğini ortadan kaldırınca Satürn orijinal yaşına geri dönmüş. Mesela Satürn 300 yıldır hayatta olan bir karakter olsun. Biz Imu sayesinde Satürn’ü 60-70 yaşlarındaki halini görüyorduk.

Imu kişilerin bedenlerini manipüle edebiliyor. Yani Imu diyelim ki Luffy’nin bedenini manipüle etti. İşte o zaman Luffy hiçbir zaman yaşlanmaz, hastalanmaz, uyumaz, yorulmaz, yaralanmaz, ölmez.

Burası bence önemli Satürn’ün ölümsüzlüğü, hiçbir zaman hasar görmemesi gibi bedensel özellikleri Imu’dan kaynaklı. Ancak bence Satürn’ün bazı özellikleri ise şeytan meyvesinden kaynaklanıyor. Yani Satürn’ün öküz başlı örümcek olması veya kişileri ışınlayabilmesi gibi yetenekler kendi şeytan meyvesinin sağladığı bir şey. Bunu ise Imu sağlamıyor.
 
İmu sen ne yapıyorsun lan . Bu nasıl bir güç ?
artık tanrısal lige oynuyoruz Nika efendi . Yok Logia haki felan boş iş . Seri lig atladı .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık