Alakaya maydanoz oldun yine. Guernica övdüm. Hangi Cp0 üyesini övmüşüm ?CP0 öven adamsın reyiz.
Guernica on numara karakter bu arada.
Alakaya maydanoz oldun yine. Guernica övdüm. Hangi Cp0 üyesini övmüşüm ?CP0 öven adamsın reyiz.
CP0 daha ilgi çekici bir karakterdi. X-Drake’den gördüğü kısa bir nüans bile adama karakter gelişimi yaşattı. Kaido işlendiği süreçte en ufak bir karakter gelişimi yaşamadı.Alakaya maydanoz oldun yine. Guernica övdüm. Hangi Cp0 üyesini övmüşüm ?
Hoş geldin kardeşim.Katakuri bölümü geliyormuş, Pudding’i kurtarmaya gitmiyormuş reis. Şöyle takılıyor. @Kenshiro @Alpamis @İtachi_27@Kuroro @Whitebear D
Ne gördün Guernica hakkında? Balla hayatta kalan karakterin teki.Alakaya maydanoz oldun yine. Guernica övdüm. Hangi Cp0 üyesini övmüşüm ?
Balla hayata tutunan tek karakter biliyorum. Baş harfi L.Ne gördün Guernica hakkında? Balla hayatta kalan karakterin teki.
Yani. Kaido'yu övenin sevenin tek sebebi gücü. Gücünden dolayı hatırlanıyor zaten. Karakter gelişimi yok. İlgi çekici bir karakteri yok.CP0 daha ilgi çekici bir karakterdi. X-Drake’den gördüğü kısa bir nüans bile adama karakter gelişimi yaşattı. Kaido işlendiği süreçte en ufak bir karakter gelişimi yaşamadı.
Kuzan ile denk gelince KataKatakuri bölümü geliyormuş, Pudding’i kurtarmaya gitmiyormuş reis. Şöyle takılıyor. @Kenshiro @Alpamis @İtachi_27@Kuroro @Whitebear D