Sizin yapamadığınızı ben yapmaya gidiyorum dese...İmu tarafından ağzı yüzü dağıtılmış bandajlı kadimleri görmeyi çok isterdim. Akainu bunların huzuruna çağrılmış olsa ve gülüp bu ne hal lan diye kahkaha atsa
Diyemez ve yapamaz zira oraya ayıracak yeterli güçleri bulunmamaktaSizin yapamadığınızı ben yapmaya gidiyorum dese...
Garling neyse de ne idüğü belirsiz siluet bile daha büyük panel almış. Dragon’a yapılan ayıbı kınıyorum.Serinin final arcının ana karakterlerini tanıtan kritik çift sayfada Garling'in Dragon'dan fazla yer kaplaması devrim lobisinde infial yarattı usta.
Satürn ölür yerine Garling geçerse Devon nasıl sızacak MJ'ye Ölü olduğu herkesçe bilinen birinin kılığında nasıl gezecek. Devon'un iş yapabilmesi için ya kimse görmeden BB tayfası tarafından Satürn'ün öldürülmesi ve Devon'un onun yerine geçmesi ya da Satürn'ün hiç öldürülmemesi, ondan gizlice onun kılığında iş yapılması veya Satürn'ün yakalanarak hapsedilmesi gerek.Satürn'ün ölüp yerine Garling'in geçmesi fikri mantıklı geldi, gayet olabilir bir şey.
Bu durum Devon'un Satürn'ü kopyalamış olmasını da tamamlar, Tiç korsanlarının Marijeoa'ya sızma planı için.
Aslında ölmedim, patlamadan kurtuldum diye gelecek. Egghead'in havaya uçurulduğu senaryosundan yola çıkıyorum.Satürn ölür yerine Garling geçerse Devon nasıl sızacak MJ'ye Ölü olduğu herkesçe bilinen birinin kılığında nasıl gezecek. Devon'un iş yapabilmesi için ya kimse görmeden BB tayfası tarafından Satürn'ün öldürülmesi ve Devon'un onun yerine geçmesi ya da Satürn'ün hiç öldürülmemesi, ondan gizlice onun kılığında iş yapılması veya Satürn'ün yakalanarak hapsedilmesi gerek.