Luffy'nin varlığına rağmen Kizaru'da katkı verdi diyelim. Kimilerine göre Zoro falan alacaktı bu adamı.Görevini başaramıyor diye gorosei geldi deldi adamı:
Luffy'nin varlığına rağmen Kizaru'da katkı verdi diyelim. Kimilerine göre Zoro falan alacaktı bu adamı.Görevini başaramıyor diye gorosei geldi deldi adamı:
Vega yaşıyor çünkü, teknik olarak...ulan bir anda nasıl üzüntüden kutlamaya geçtiniz duygusuz hıyarlar
Base lucci'yi 6 ay tuttu reis. Yoksa kizaru'ya dalardı.Luffy'nin varlığına rağmen Kizaru'da katkı verdi diyelim. Kimilerine göre Zoro falan alacaktı bu adamı.
Bu adam tutarsız, o kadar animesi baştan yapılıyor, dizisi yapılıyor. O dizi asıl arclara kadar çekilir muhtemelen. oda daha bir 45 sene çizer. Biz ölürüz, seri devam eder.Oda, "One Piece 5 Yılda Bitecek" diyeli 5 yıl olmuş.
İş üzerindeyken KizaruBabaannemin kader mahkumu dedigi amcam...
Dalsa da sanmıyorum alabileceğini. Ben de isterdim Gorosei'nin karşısına dikilmesini ama onu yapacak amiral Fujitora veya Akainu olur anca. Kizaru Luffy'e yemek vermek ve yara dağlama ile yetindi.Base lucci'yi 6 ay tuttu reis. Yoksa kizaru'ya dalardı.
Kizaru sanji'nin elinden 1 hp vegapunk'ı aldı işte. Onda da duygusal adam saturn'un açtığı yarayı dağlıyor denmişti: