Kral siz ne dediğinizi unutuyonuz herhalde? Ya da patladıkça dediğiniz değişiyor?Sıradan dediğin meyve tanrı meyvesi çıktı, şimdi ise meyve bütün kişiliği zapt edip, kendisi yiyen insanı konak haline getirmemişse ben kazandım diyeceksin xD
Nereden nereye
Sen ne dediğini hatırlıyor musun ?Kral siz ne dediğinizi unutuyonuz herhalde? Ya da patladıkça dediğiniz değişiyor?
Belli sağlam dostlar sonuçta;Akainu ve Kizaru arasında sağlam bir dostluk var belli. Şu lafı başka biri dese sinirden küpürürdü Akainu.
Yani patladık. Luffy'nin o kral hakiyle Joy Boy olabilme ihtimali yokmuş. Joy Boy'un 3 gramlık hakisi tüm tayfayı kurtardı. Luffy'nin hakisi ise... Bir şey diyemiyorum.Joyboy konusunda patladığını kabul ettiğin gibi bunu da edecen.
Gomo gomu'yu görünce Korsan Kral'ın meyvesi mi diyeceklerdi, ne diyeceklerdi? Gomu Gomu'yu gören Nika ve Joy Boy diyor nedense, ama patlayan başkası.Sıradan dediğin meyve tanrı meyvesi çıktı, şimdi ise meyve bütün kişiliği zapt edip, kendisi yiyen insanı konak haline getirmemişse ben kazandım diyeceksin xD
Nereden nereye
Şu konuda @Alpamis'ın konuşması bilimsel araştırmalara kaynaklık yapar.Gomo gomu'yu görünce Korsan Kral'ın meyvesi mi diyeceklerdi, ne diyeceklerdi? Gomu Gomu'yu gören Nika ve Joy Boy diyor nedense, ama patlayan başkası.
Meyve konusunda patlamadım. Bildiğimiz şeyler üzerinden tartıştık. Meyvenin Nika meyve olacağını mı biliyordunuz?Sen ne dediğini hatırlıyor musun ?
Sen bu meyve konusunda patlamadığını mı düşünüyorsun ?
Gerçekten çok komik şu yaptığın.
Meyve konusunda Nika diyenler hadi ilerde patlayabilirler de sen meyve konusunda zaten patladın. Aradaki farkı anlıyor musun ?
Akainu ile Kaido'nun kafalarını birbirine sürtermiş, adam başka bir seviye çıktı.Yani patladık. Luffy'nin o kral hakiyle Joy Boy olabilme ihtimali yokmuş. Joy Boy'un 3 gramlık hakisi tüm tayfayı kurtardı. Luffy'nin hakisi ise... Bir şey diyemiyorum.
Öyle diyecekler. Ki meyveyi dünyaya Gomu Gomu diye tanıttı adam. Gomu Gomu'yu gören de Nika demiyor bu arada. Sadece Nika'yı bilenler Nika'dan bahsetti. Yalan yanlış çok bilgi veriyon.Gomo gomu'yu görünce Korsan Kral'ın meyvesi mi diyeceklerdi, ne diyeceklerdi? Gomu Gomu'yu gören Nika ve Joy Boy diyor nedense, ama patlayan başkası.