Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1124 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam vegapunkı öldürmeye sarf ettiği gayretin 10'da birini marinefordda sarf etmedi. Emre karşı gelmesine gerek yok. İmparatorla savaşırken vegapunkı öldüremedim dese kim ne diyecek? Tüm gücüyle herşeyi boşverip, karşısondaki imparatora değil vegapunka odaklanmış adam. Kusura bakma bunun gerçekçilikle uzaktan yakından alakası yok. Değer verdiğin birini öldürmemene en ufak ihtimal varsa o ihtimali kovalarsın. Hikayenin burası saçma ve gelecekte muhtemelen vegapunk kizaruyu aradı nolursa oşsun beni öldür dedi gibi bir açıklama geleceğine de eminim. Zaten ona kızıyorum. Boş beleş şeyler göstereceğine onu göster de empati yapalım karakterle. Böyle olaylar soğuduktan sonra gösterecek anlamı kalmayacak. Hee bu tarz bişey gelmezse de gerçekçilikten uzak bomboş bir karakter olarak kalır.
Anlaman için şòyle bir örnek vereyim : Ülkemizde biliyorsun doğuda terörizm var. Emperyalistler bizim ülkemizi karıştırmak için milletimizi bölmeye çalışıyor. Sana soruyorum; bu ülkede iki en yakın arkadaştan biri dağa çıksa diğeri asker olsa, ülkesini savunmak için kendi arkadaşını vurmak zorunda kalan hükümetin zoruyla mı vurmuştur? Yoksa gerçek adaletin bu olduğunu bilerek mi vurmak zorunda kalmıştır? İki türlüde vurmak durumunda kalırsın. İkilem de olsa senin seçeneğin var mı? Eğer cidden objektif cevaplayabilirsen bu soruma bir bütün olarak cevap verebilirsin. Kizaru da böyle bir durumdadır. Kendisi karşısındakini arkadaşı da olsa öldürmek zorundadır. Bu bakımdan söylediğim örnek senin konuyu kavraman açısından verildi. Bu çıkmaz sonuç olarak hertürlü öldürmesini zorunlu kılar.
 
Mihawk'ın adasında kestiği maymunlar bir gönderme miydi yoksa?
Luffy=Wb... İkisi de koruması gerekenleri koruyamayan vasat adamlar çıktı. Fingarland'ın kanından olan Shanks'a bak bir de, Shanks olsa Vega ölür müydü? Fingarland, Shanks ve Mihawk'la birleşmeli, üstüne de Zoro ve Momo'yu katmalı tayfaya. Nika itinden anca böyle kurtulacağız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık