bu olay müslüm gürses'in benzerlerine doğru ilerliyorVega yaşıyor çünkü, teknik olarak...
abi kaç bölüm geçti daha 1 kişi sormadı zoro senin gözüne ne oldu diye. Time skip sonrası one piece baya özünü yitirdi bence.Tayfa genel olarak odun anasını satayım. Kimse gel haki şöyle kullanılır, güçlerini şöyle geliştirebilirsin falan diye birbirine akıl vermiyor. İyice Garbage Piece oldu seri. Şimdi de 50 bölüm Usopp power up alacak diye boşa geçer.
İlla bir bağlılık sebebi olmasına gerek yok ki, adam asker emir aldı gitti öldürdüKizarunun dünya hükümetine olan bağlılığının altı doldurulmadıkça bu sahneler bana geçmeyecek. Kardeşim bu bağlılığın nerden geliyor ki bütün ada boyunca kırmızı görmüş boğa gibi adamı öldürmeye odaklandın sadece. Yaşlıların gücünden çekiniyor desen, onlardan daha güçlü ve hızlı. Dünyanın iyiliğini istiyor desen yaşlılar dünyanın kötülüğüne çalışıyor. Kardeşim nereden geliyor bu görev sadakati? Bunun altını doldurmadığı için, yok neymiş en yakın arkadaşını öldürmüş, yürüyünüz gidiniz efendim.
Adada bekleyen silüetin Shanks olduğunu düşünüyorum.
Geri dönüşünde ki sahne girişine heyecan/epiklik katması lazım. Kritik sahnede bulunsun biz silüetten de tanırız onu olsun.Oda kendini zorluyor helal olsun birkaç bölüme law'un kılıcını görürüz sonrasında silüet görmeye kadar uzar bu iş
Gaban durduk yere birşey vermeyecektir luffgile.Gaban Lokinin elinde tutsak olabilir.Gölgelerde yaşayan biri gibi duruyor.Yoksa Shanks işini bitirirdi.Yoksa Gaban'ı mı göreceğiz? Bak bu güzel olur.
Başından beri böyleydi zaten. Nami'nin iklim aygıtı için usopp'tan yardım istemesi harici herkes bireysel kendini geliştirdi. Usopp'a ayrı değinebilir oda ancak her birinin kendini aştığı bir arc bekliyorum.Tayfa genel olarak odun anasını satayım. Kimse gel haki şöyle kullanılır, güçlerini şöyle geliştirebilirsin falan diye birbirine akıl vermiyor. İyice Garbage Piece oldu seri. Şimdi de 50 bölüm Usopp power up alacak diye boşa geçer.