Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1123 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks bu kadar haki ile Blackbeard'e yem olacak. Karanlık meyvesi uyanış yaptığında hakiyi de emcüklerse şaşmamak gerek.
 
Tescillendi.

Dory ve Brogy bu kral hakisi Shanks'ın kinden bile güçlü denmiş. Burada en güçlü Kral Haki Joy Boy da bu tescillendi gibi. Yedirmez kimseye Joy Boyu. Ayrıca Shanks'ın da ne kadar hayvani kral hakisi olduğu tescillendi. Ondan bile güçlü olabilir denilerek. Yaşayanlarda 1. degilse de 2. sırada felandır Shanks. Joy boy hakisi ile kıyaslanıyor Shanks reisin hakisi heyt be

Onun harici bir şeye değinmek gerekirse. Joy boy ile Shanks kral hakisi kıyaslanırken . İkisinin de birbirinden iyi olma ihtimali cümlede belirtilmiş. Yani Joy boy da iyi olabilir Shanks da kesinlik yok. O zaman Roger reis ? Roger daha hayvan çıkması lazım hakide mantıken. Yoksa Shanks KK seviyesine mi geldi en azından haki olarak ?Bakalım görelim. Shanks bu seviyeye gelmediyse Roger de daha iyi olacağına göre hakide . Roger > joy boy kral haki diyebiliriz :oleyo2:
 
Son düzenleme:
Şov yapıcak, adayı karıştırır, Luffygil öldü daha kurtulamazlar gibi söylemlerle adaya gelen Kizaru’dan bahsedilmiyor bile adam piyasadan silindi
 
Bu Shanks neymiş be. Haki adam. OP dünyasının seçilmiş olanı Shanks Skywalker, söylentilere göre hakiden doğrudan mevcuda gelmiş. annesis babasız saf hakiden dünyaya gelmiş.

İlk olarak Usopp'un hayaline erişiyoruz sanırım. Sonunda tayfadan birinin final hayali gerçekleşiyor. Shanks'ın elbaf'ta barındırdığı bir sürü Usopp benzeri korsan var, hepsi görece güçsüz ve korkak tipler. Enteresan bir ark olabilir.
 
Tescillendi.

Dory ve Brogy bu kral hakisi Shanks'ın kinden bile güçlü denmiş. Burada en güçlü Kral Haki Joy Boy da bu tescillendi gibi. Ayrıca Shanks'ın da ne kadar hayvani kral hakisi olduğu tescillendi. Ondan bile güçlü denilerek. Yaşayanlarda 1. degilse de 2. sırada felandır Shanks.
Dorry ve Broggy'nin tanıdığı başka kimse yok ki, adamlar Shanks'ı biliyorlar, o yüzden Shanksla kıyaslamışlar. Bu durum Shanks'ı diğer kral haki sahiplerinin (Kaido, BM, Luffy, Roger, WB vs) önüne koymaz.

Tescil kısmı belliydi zaten, Shanks'ı tanıyan adamlarca teyit edilmiş oldu sadece.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık