Usta senle Teach fanlığını devretme işini bir konuşma vaktimiz geldi gibi…Teach de var bu karede önemli mi oluyor demek bu birde altta hain aokiji var Imu zaten şu saatten sonra joyboy korkusuna tekerlekli sandalye de gezer.
Usta senle Teach fanlığını devretme işini bir konuşma vaktimiz geldi gibi…Teach de var bu karede önemli mi oluyor demek bu birde altta hain aokiji var Imu zaten şu saatten sonra joyboy korkusuna tekerlekli sandalye de gezer.
İhtiyarların hissettiğini hissetse bile, yani aynı anda 4kez bu hakiye maruz kalsa bile , tamam haki güçlüydü ama Koramiraller ve hatta ussop ve chopper bile bayılmadı etkisiyle. İm'i nasıl o hale getisin ki ?5 malın Imu'ya bağlı birer varlık oldukları tescillenmiş diye bakarım bu bölüme. Yere çöküp 7.5 şiddetinde titremeli terlemeli ayin yapması hakinin etkisinde kaldığının kanıtı. 5 malın yediği hakinin etkisini hissetmiş direkt
Fanlık felan yok emekliye ayrıldım seriyi de bıraktım kendi haline Nikacılar joyboycular takılsınlar Nika'nın Joyboyun olduğu yerde Karasakalı unutur Oda.Usta senle Teach fanlığını devretme işini bir konuşma vaktimiz geldi gibi…
Koby en iyi kalpli karakterlerden biri zaten. İdealleri uğruna çok sevdiği, borçlu hissettiği birine karşı çıkabilecek kadar da kararlılık sahibi. Güçlü bir tip olsaydı yerilmezdi bu kadar.Denizci adamın Luffy’nin korsanlar kralı olmasını engelleyeceğim dedi diye nefret kusan insanlar gördüm. Üstüne üstlük bu Koby. Güçsüz diye de yermeye başlanmış. Ne güzel kararlılık gösteriyor paşam. Bundan sonra başımızın tacıdır Koby. Hakkını savunmak boynumuzun borcu oldu. @Sodex
Ağlama okumaktan yorum okuyamaz olduk valla ya. Kac yıldır ayni muhabbetler.Karşıdaki adamları 70 kere patlattılar delik deşik ettiler. Adamlar plot armordan sürekli yenilenip geliyorlar. Enerjileri de bitmiyor. Bir de bu yönden bak o zaman. Hikayeyi bu gözle okuyamazsın sürekli. Şu plot armor bu plot armor diye. O zaman derim ki bir de bu yönden bak. İşin diğeri tarafı Robotun orada olması ve bunu yapmasını hikayede iyi yere bağladı bence. Bir açık göremedim.
Koby'nin potansiyeli var yine de. Garp'ın eğittiği çocuk bir kere. Amiral olma hayalini de çöpe atacağını sanmıyorum Oda'nın. Bir Luffy seviyesine gelmez muhtemelen ama bu seviyede kalmaz. Gücünü de pek detaylı göremedik zaten daha.Olmayacak bir şeyde de ısrar etmezsin ama ya. Rosa'da Bellamy'de öyleydi. Kendisini kanıtlayacak diye inada bindi. Bana ters geliyor.