Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122: Zamanı Geldi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.4%
  • Orta

    Kullanılan: 39 22.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    176
İm'in bu bölümdeki çizimi bana, Hiyori'nin kınların başında ağladığı sahneyi hatırlattı. O yüzden İm'in kadın olduğunu düşünüyorum.

5 malın Imu'ya bağlı birer varlık oldukları tescillenmiş diye bakarım bu bölüme. Yere çöküp 7.5 şiddetinde titremeli terlemeli ayin yapması hakinin etkisinde kaldığının kanıtı. 5 malın yediği hakinin etkisini hissetmiş direkt
İhtiyarların hissettiğini hissetse bile, yani aynı anda 4kez bu hakiye maruz kalsa bile , tamam haki güçlüydü ama Koramiraller ve hatta ussop ve chopper bile bayılmadı etkisiyle. İm'i nasıl o hale getisin ki ?

İhtiyarlar zoan meyvesi yemiş normal insanlar galiba. Haki'nin etkisiyle meyve formundan çıktılar.

Kaido, Oden'in açtığı yaranın acısını hissediyordu Oden'i hatırlayınca. Bu da öyle olabilir.
 
Halata haki sıkıştırmak mantıklı geldi biraz, Nami’nin gökyüzü adasındaki kullandığı ipi durumu alırsak.

Onun dışında bu arc bitti diyebiliriz sanırım. Uzun, zaman zaman sıkıcı vs olsada, bunca yılın hatrına kötü demek içim elvermiyor)) idare eder diyeyim ))
 
Geçmişten kalan konsantre bir haki bu dedeleri postalıyorsa geçmişteki savaşı Joy Boy kaybetmezdi. Ölüsü buysa canlısını düşünmek gerek. Muhtemelen bu dedelerin ipleri İmu'da. Bir nevi kuklacı gibi. Konsantre hakiyi hissedince artık romantizm mi korku mu nefret mi bilemiyorum meyve üzerindeki hakimiyeti kayboldu ve dedeler geri ışınlandı diye düşünüyorum. Aksi çok saçma olur. Wg'nin en büyük ateş gücünü hakiyle postalayan adamın canlısı ortada bilinci açık adam bırakmaz.
Joy Boy Luffy'e baya benziyor silüet olarak, umarım zaman sıçraması falan yoktur. Gerçi Roger erken geldik demişti. One Piece'i bulduklarında 800 yıl sonra tekrar geleceğim diye yazıyor da olabilir. İnsan korkmuyor değil.
 
Denizci adamın Luffy’nin korsanlar kralı olmasını engelleyeceğim dedi diye nefret kusan insanlar gördüm. Üstüne üstlük bu Koby. Güçsüz diye de yermeye başlanmış. Ne güzel kararlılık gösteriyor paşam. Bundan sonra başımızın tacıdır Koby. Hakkını savunmak boynumuzun borcu oldu. @Sodex
Koby en iyi kalpli karakterlerden biri zaten. İdealleri uğruna çok sevdiği, borçlu hissettiği birine karşı çıkabilecek kadar da kararlılık sahibi. Güçlü bir tip olsaydı yerilmezdi bu kadar.
 
Karşıdaki adamları 70 kere patlattılar delik deşik ettiler. Adamlar plot armordan sürekli yenilenip geliyorlar. Enerjileri de bitmiyor. Bir de bu yönden bak o zaman. Hikayeyi bu gözle okuyamazsın sürekli. Şu plot armor bu plot armor diye. O zaman derim ki bir de bu yönden bak. İşin diğeri tarafı Robotun orada olması ve bunu yapmasını hikayede iyi yere bağladı bence. Bir açık göremedim.
Ağlama okumaktan yorum okuyamaz olduk valla ya. Kac yıldır ayni muhabbetler.
 
Olmayacak bir şeyde de ısrar etmezsin ama ya. Rosa'da Bellamy'de öyleydi. Kendisini kanıtlayacak diye inada bindi. Bana ters geliyor.
Koby'nin potansiyeli var yine de. Garp'ın eğittiği çocuk bir kere. Amiral olma hayalini de çöpe atacağını sanmıyorum Oda'nın. Bir Luffy seviyesine gelmez muhtemelen ama bu seviyede kalmaz. Gücünü de pek detaylı göremedik zaten daha.
 
Bölümü okudum. Emetin joyboy ile konuşmasından çok çocuksu buldum. Demir vücuttan sanki cansız bir robot gibi lanse edildi ama belli ki duyguları, korkuları ve anıları olan canlı bir şey. Rüzgar düğümü gökten düşmediği için görmek güzeldi. Yazarın yaratıcılığı tükendiğinden eskilerin ekmeğini yedi ama haki mühürlemek üstelik kral haki mühürlemek bilemedim nasıl oldu. Bunu salınca insanlar zaten bayılıyor, nasıl pasif olarak biriktirilip üstelik bu kadar devasa miktarda toplanıp mühürleniyor. Bu düğümün sınırı yok mu? Bu saatten sonra tabiki düğümün çalışma mantığına girmeyeceği için burası tamamen havada kalacaktır. Kadimler dönünce Satürn’ün ölmediğini, geride kaldığını gördük. Daha ne varsa yapacağı artık. Ancak sarayda da bir kadim hiç gitmemiş gibi oturuyordu. O ne zaman geri döndü? Imu yere kapaklanırken odadaki kimdi? Bb tayfası ve cp nasıl adadan kaçacak?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık