Adam, Monkey sülalesini bitirmeye yemin etmiş.Dedesini öldürttü yetmedi luffy’ide öldürtücek.
5 kadim ve 4 amiralin yapmadığını bu çocuk yapacak!
Adam, Monkey sülalesini bitirmeye yemin etmiş.Dedesini öldürttü yetmedi luffy’ide öldürtücek.
@artyomdh Sana fanı olacağın karakter buldum.Adam, Monkey sülalesini bitirmeye yemin etmiş.
Kendini Im-sama’nın önüne yem olarak atarsa onu kurtarmak isteyen Luffy’nin meybuza dönüşmesini sağlayarak hedefine ulaşabilir.Adam, Monkey sülalesini bitirmeye yemin etmiş.
Koby severiz zaten. Bir derdimiz yok onla.@artyomdh Sana fanı olacağın karakter buldum.
Bağlantılı çıkması lazım gibi yaIm'in durumu gerçekten saçma, mekanla alakası bile yok. Bir şekilde eğer yaşlılar bu adamla bağlantılı değillerse o hakiden bu kadar etkilenmemesi lazım çünkü aynı kıtada bile değiller.
Madem Luffy'i durduracak kadar güçlüsün de bir iki komutanın olduğu adada yaşlı ve zavallı adamı bırakıp neden kaçtınDedesini öldürttü yetmedi luffy’ide öldürtücek.
O yaşlı dayının sahnesi fiillermişBölüm bence güzeldi, sonunda Çokbilmiş bitti.
Haki mühürlemek bana normal geldi.
Yanlış hatırlamıyorsam, Nami'nin 2 yıllık arada bulunduğu gökyüzü adasında rüzgar çıkaran bir ip vardı.
Kaldı ki, kayıp yüzyıldan önce dünyada muazzam bir teknoloji olduğunu da biliyoruz.