İm-sama'nın selasını şimdiden duymaya başladım bileŞu tekniğe kral haki mühürlendiğini düşünsene...
Düşünemezsin.
İm-sama'nın selasını şimdiden duymaya başladım bileŞu tekniğe kral haki mühürlendiğini düşünsene...
Düşünemezsin.
Ortada şartlanma yok. Aura bu işteEnma'da düğüm yok sabah akşam hikayenizi okuyoruz len burada xD
Rhman şartlandırdı kendini gökten peygamber inip anlatsa yine bir şey uyduracak xD
Eski Lütfüclerdendir o da.
Olmadığı yazılmıyor sahne gösterilip yoksa var mı diyor.
Pek bir geçerliliği yok. Hepsini toplayıp kafese koydular. Ayrıca en son Amiral ile Gorosei bir arada dövüyordu. Daha sonra Goroseiler'den birini çoktan paket edip geri yollamış. Satürn'ü de 5. defa dövdü. En son delik deşik etmişti.@Alpamis Joy Boy konusunda patladığımızı yazdık. Joy Boy'un ipe bandırdığı kral hakisi robota 5 tane gorosei dövdürtüyor. Luffy Seraphimlerde tıkanıyor. Bu çocuk Nasıl Joyboy olsun. Buradan yürümelisin sen Luffy Joy Boy değil konusunda.
Luffy ve koca ekip biz bunlara zarar veremiyoruz diye kurtulmak için dört nala kaçmaya çalışırken Emeth Joy Boy'un yolluk diye bıraktığı hakiyle hepsini köylerine geri gönderdi.Pek bir geçerliliği yok. Hepsini toplayıp kafese koydular. Ayrıca en son Amiral ile Gorosei bir arada dövüyordu. Daha sonra Goroseiler'den birini çoktan paket edip geri yollamış. Satürn'ü de 5. defa dövdü. En son delik deşik etmişti.
Ya usta panik yaptık sorma. Zaten rakip kalmadı bi dur be Oda.Imu çığlık atmış. İlk eksiyi yedi maalesef. Ramiz Dayı’nın hayaletini gören Kenan Birkan’a dönmüş.
Hayal kırıklığı olmama gibi bir ihtimal kalmadı ki seri sonunda naruto böyle güçlenmedi ki henüz seri sonunu da görmedi luffy.Luffy'nin tavan çok daha yükseğe çıktı onu konuş sen. Roger moger hikaye artık. Umarım Imu ve BB hayal kırıklığı olmaz.
İki dakika sus bakayım.Hayal kırıklığı olmama gibi bir ihtimal kalmadı ki seri sonunda naruto böyle güçlenmedi ki henüz seri sonunu da görmedi luffy.
Hem çığlık atıyor, hem de diz çöküp, titriyor... İleride Luffy'nin hakisini, Joy Boy'a benzettiği sahneyi şimdiden görüyorum. Luffy ve arkasında Joy Boy silüeti... Tam o an ban kapıları kapanmalı, kimse kaçmamalı...Imu çığlık atmış. İlk eksiyi yedi maalesef. Ramiz Dayı’nın hayaletini gören Kenan Birkan’a dönmüş.