Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika antik zamanlarda yaşamış biri. Şöyle düşün, zeus, poseidon falan gibi çarlar var, bunların meyvesinin yendiğini düşün. Joyboy da bu meyveyi yemiş. Luffy de Joyboy’un meyvesini, şapkasını, iradesini miras alan kişi. Indra-Sasuke Ashura-Naruto gibi
Alakası yok meyveyi yiyenler Joy Boy diye anılıyor.Nika meyvesi cıvık komik toon-force olduğu için yiyen Joy Boy adı üstünde.
 
Zayıf konak diye boşuna demiyoruz. NİKA sama istediğini yapma gücü veriyor, full haki veriyor, bizim köyle çocuk daha Merkür'e ahh dedirtemiyor, NİKA samanın hikmetlerinden sual olunmaz ama konak seçerken yanlış kişiyi seçtiği bariz.
Luffy'nin kral hakiye sahip olması da potansiyelinden değilmiş. Hasır Şapka sayesindeymiş. Hakinin depolanan bir şey olduğunu öğrendik. Shanks ve Roger taktı bu şapkayı. Her kral haki saldıklarında şapkanın aralarına sıkışmıştır. Luffy'de bu hakilere bilmeden sahip olmuş ve kral haki açmış.

Im'in Joy Boy'un şapkasını saklaması neden olduğu belli oldu. O şapkayı takan hayvani kral hakiye sahip olacaktır. Joy Boy'un 2 gram kral hakisi 5 tane gorosei dövdürüyor. Joy Boy'un hasır şapkası kral hakiyle doludur.
 
Luffy ne kadar yetersiz bir ana karaktersin. Meyvenin senden önceki kullanıcısı sırf hakisiyle Gorosei uçuruyor sen daha Seraphim indiremiyorsun.
Joyboy'un sadakası, Shanks'ın Ryoya yaptığının katlarca fazlasını yapabiliyor. Ryo tam logia formundan çıkmak zorunda kalmıştı, burda 4 tane Gorusei kendi bedenlerine döndü, yetmedi, Satürn'ün summon tekniği yok edildi, 3 Gorusei eve döndü, yetmedi MJ'de kelebek uçuran IM iki büklüm oldu ter dökdü. Demek hakiki JoyBoy adada olsa Gorusei adaya çıkmayacak, uzaktan lanet okuyacaklar. :)

Torpilin vücut bulmuş hali Luffy yine başkaları sayesinde beladan kurtuluyor.
Nika'nın konağı Luffy'i yine Nika'nın kurtarması çok manidar yav, NİKA iteklemese Alvida'nın gemisinde Kobyyle birlikte paspas yapardı Luffy :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık