Luffy dağlar denizler adalar kadar haki çıkarıyormuş hahahahaha kasjdaskdhaskjdhasdRobota haki bırakan... meyveye kim bilir neler birakmistir ki zaten birakilan şeyin bir kismini gormustuk. Demek ki Luffy'e abisi Haki de birakmis.
Yani Joy boy/Nika olmasa Luffy...
Sksksksksksk
Ben hayatımda böyle gol yiyen görmedim ama çıkarmayı denemeleri güzel xDRobot'taki haki Nika meyvesiyle tetiklendi ama yine de siz bilirsiniz. Erken davranıp olayı Zoro'ya yıkmaya çalışın yine de. Manga ilerledikçe Nika rezaleti daha da büyüyecek siz de biliyorsunuz.
Nika'nın saçmalık olduğunu kabullenmedikleri gün maç bitti aslında. Nika açıklandıkça farka gidecek olayLuffy dağlar denizler adalar kadar haki çıkarıyormuş hahahahaha kasjdaskdhaskjdhasd
Ben hayatımda böyle gol yiyen görmedim ama çıkarmayı denemeleri güzel xD
13.7 milyar yıllık dünyamızda Nika'nın sayısız konağı oldu ancak bu konakların en zayıfı maalesef bizim döneme denk geldi, bu bölüm Luffy isimli konağın zayıflığı tescillenmiş ve Luffy'e koca bir eksi yazmış maalesef. JoyBoy'un sadaka diye Robota verdiği haki 5 Gorusei'i aynı anda kaçırtıyor. Demek JoyBoy'un kendi olsa adaya çıkmayacaklarmış, Vegapunk lanet olsun sana diye oturdukları yerden küfredeceklermiş, zayıf konaktan cesaret alıp adaya çıkıp Vegapunk'u öldürdü adamlarValla bana lütfü bitmiş gibi geldi ama hıhııhıhıhıh
Edit: Ama afferin tehlikeyi görüp hemen hedef değiştirmeye başlamışsınız güzel xD
Spoiler okur okumaz Enma geldi aklıma.Valla bana lütfü bitmiş gibi geldi ama hıhııhıhıhıh
Edit: Ama afferin tehlikeyi görüp hemen hedef değiştirmeye başlamışsınız güzel xD
Joy boy bol bol haki bırakmış da elemana meyveyle en azından nika moda girince haki gösterebiliyor13.7 milyar yıllık dünyamızda Nika'nın sayısız konağı oldu ancak bu konakların en zayıfı maalesef bizim döneme denk geldi, bu bölüm Luffy isimli konağın zayıflığı tescillenmiş ve Luffy'e koca bir eksi yazmış maalesef. JoyBoy'un sadaka diye Robota verdiği haki 5 Gorusei'i aynı anda kaçırtıyor. Demek JoyBoy'un kendi olsa adaya çıkmayacaklarmış, Vegapunk lanet olsun sana diye oturdukları yerden küfredeceklermiş, zayıf konaktan cesaret alıp adaya çıkıp Vegapunk'u öldürdü adamlar