Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy uyanış nedir bilmezken ezeli rakipleri uyanışla şov yaptı ama Alpamis efendiye kalsa herşeyin en iyisini luffy yapar sonrada nika luffyi secmedi olur.

ulen zoro what dedi diye hikaye uydurun beş yüz yıldır şimdi teach yese açamayacaktı diyorsun sanki uyanışı lütfü açtı xD

@William cutting :hhh:
Kaido'nun deyimine göre uyanışın açılması Luffy'nin bedenen ve zihnen meyveyi yakalamasıyla (cathcing) oluyor. Burayı iyi anladıysan meyvenin kendi kendine uyanmadığını anlamış olman lazım. Doğrudan karakter meyveyi uyandırdım diyerek de uyandırmıyor. Bu tıpkı uzun antrenmanlar sonucunda artık bir şeyi yapabilir hale gelmek gibi bir şey benim anladığım.

Meyve istediği zaman uyanabiliyorsa neden o kadar bekledi? Buna da cevabın yok. Cevabının olmadığı çok soru var @RedTeroR.

Kaido'nun deyimine göre uyanışın açılması Luffy'nin bedenen ve zihnen meyveyi yakalamasıyla (cathcing) oluyor. Burayı iyi anladıysan meyvenin kendi kendine uyanmadığını anlamış olman lazım. Doğrudan karakter meyveyi uyandırdım diyerek de uyandırmıyor. Bu tıpkı uzun antrenmanlar sonucunda artık bir şeyi yapabilir hale gelmek gibi bir şey benim anladığım.

Meyve istediği zaman uyanabiliyorsa neden o kadar bekledi? Buna da cevabın yok. Cevabının olmadığı çok soru var @RedTeroR.
Çocuk öldü öldü daha dün whattan 100 sayfa yazı yazdın ya bu nasıl bir neyse

tamam kardeşim aynen.

meyve uyanmak için konağının ölmesini bekliyor anladığım kadarıyla luffy hater’larına göre. One piece evreninde luffy hariç herkes ölümsüz olduğu için 800 yıl beklemiş olabilir 😂

meyve uyanmak için konağının ölmesini bekliyor anladığım kadarıyla luffy hater’larına göre. One piece evreninde luffy hariç herkes ölümsüz olduğu için 800 yıl beklemiş olabilir 😂
Meyve retcon olduğu için üzerine konuşmak çok sağlıklı değil ama kullanıcısı uyanışı tetikleyecek seviyeye gelmeden uyanmıyor büyük ihtimalle. Mf'de uyanırdı her ölüm kalım mevzusunda uyanacak olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık