Adam öldü zaten reis bu lütfücler, tutup lütfü açtı uyanışı da derler bekliyorum bunlardan xDLuffy uyanış nedir bilmezken ezeli rakipleri uyanışla şov yaptı ama Alpamis efendiye kalsa herşeyin en iyisini luffy yapar sonrada nika luffyi secmedi olur.
Kaido'nun deyimine göre uyanışın açılması Luffy'nin bedenen ve zihnen meyveyi yakalamasıyla (cathcing) oluyor. Burayı iyi anladıysan meyvenin kendi kendine uyanmadığını anlamış olman lazım. Doğrudan karakter meyveyi uyandırdım diyerek de uyandırmıyor. Bu tıpkı uzun antrenmanlar sonucunda artık bir şeyi yapabilir hale gelmek gibi bir şey benim anladığım.ulen zoro what dedi diye hikaye uydurun beş yüz yıldır şimdi teach yese açamayacaktı diyorsun sanki uyanışı lütfü açtı xD
@William cutting
Çocuk öldü öldü daha dün whattan 100 sayfa yazı yazdın ya bu nasıl bir neyseKaido'nun deyimine göre uyanışın açılması Luffy'nin bedenen ve zihnen meyveyi yakalamasıyla (cathcing) oluyor. Burayı iyi anladıysan meyvenin kendi kendine uyanmadığını anlamış olman lazım. Doğrudan karakter meyveyi uyandırdım diyerek de uyandırmıyor. Bu tıpkı uzun antrenmanlar sonucunda artık bir şeyi yapabilir hale gelmek gibi bir şey benim anladığım.
Meyve istediği zaman uyanabiliyorsa neden o kadar bekledi? Buna da cevabın yok. Cevabının olmadığı çok soru var @RedTeroR.
Luffy de Karanlık meyvesini yese uyandıramazdı. Çünkü uyumlu değiller. Meyvenin uyanması kullanıcısı ile uyumuna bağlı. Bunu ben demiyorum Kaido diyor.Tabi efendim herşey luffy hazretlerine adanmış uyanışı bir tek luffy yapar hakiyi bir tek luffy kullanır.
meyve uyanmak için konağının ölmesini bekliyor anladığım kadarıyla luffy hater’larına göre. One piece evreninde luffy hariç herkes ölümsüz olduğu için 800 yıl beklemiş olabilirKaido'nun deyimine göre uyanışın açılması Luffy'nin bedenen ve zihnen meyveyi yakalamasıyla (cathcing) oluyor. Burayı iyi anladıysan meyvenin kendi kendine uyanmadığını anlamış olman lazım. Doğrudan karakter meyveyi uyandırdım diyerek de uyandırmıyor. Bu tıpkı uzun antrenmanlar sonucunda artık bir şeyi yapabilir hale gelmek gibi bir şey benim anladığım.
Meyve istediği zaman uyanabiliyorsa neden o kadar bekledi? Buna da cevabın yok. Cevabının olmadığı çok soru var @RedTeroR.
Meyve retcon olduğu için üzerine konuşmak çok sağlıklı değil ama kullanıcısı uyanışı tetikleyecek seviyeye gelmeden uyanmıyor büyük ihtimalle. Mf'de uyanırdı her ölüm kalım mevzusunda uyanacak olsameyve uyanmak için konağının ölmesini bekliyor anladığım kadarıyla luffy hater’larına göre. One piece evreninde luffy hariç herkes ölümsüz olduğu için 800 yıl beklemiş olabilir