Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1121 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arc bitmez arkadaş daha tepkisini görmediğimiz kim kaldı adam bölümleri çizerken aynen şöyle düşünüyor: bölüm bölüm ulan şunların tepkilerini şu bölüme koyarım şu bölüme de şu tepkileri koysak bu bölüm de dolar sonraki bölüme de illa bir boş karakterin tepkisini koyar bölümümü çıkartırım.
 
Demek ki One Piece öyle boş bir hazine değilmiş.

One Piece antik silahlardan daha üstün bir silah olabilir. Joy Boy silahın (One Piece’in) yanış kişilerin eline geçmemesi için Raftel’e bıraktı. Ayrıca Joy Boy silahın çalışması için de kendisinin orada olacağı bir sistem kurdu. Yani mesela Teach, One Piece’i bulsa bile çalıştırmayacak. Çünkü Joy Boy değil.

Roger da aynı şekilde One Piece denilen silahı çalıştıramadı. Çünkü silahın çalışması için yine Joy Boy’a ihtiyaç vardı.
Joyboy değil de Nikanin davul sesi olabilir. Antik Robot da davul sesiyle çalışıyordu, Laugh Tale adasında da davul sesine duyarlı bir nesne bulunabilir.
 
2 tane ancient weapon nika'nın emri altında. Kendisinde saçma güç var. 5bine yakın müttefiki, neredeyse tüm isimli silahların yapıldığı ve samuray diyarı wano var, su altını kontrol eden BAA var. Seri bitmiş zaten yazar hala silüet derdinde xD
 
@Millennium Wizard

Lufi'nin ana alevi yemesi mümkün. Natsu çeşit çeşit alevi ve hatta diğer büyüleri yiyerek onları kendi gücü yapabiliyordu. Maşima-sensei'nin Oda üzerindeki belirgin etkisini göz önünde bulundurursak Lufi'nin daha doğrusu Nika'nın ana alevi yemesi mümkün ve kaçınılmaz.
ana alev, baba alev, amca alev, çift nika
noluyoruz yarabbi.

Seri iyice kecileri kacirtti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık