Taze yenilgi almaları sorun zaten. Önemli karakterleri göstermeden önce aradan çıktılar. Benim pek umudum kalmadı ama bakacağız.One Piece için savaşırken daha taze yenilgi aldılar. Üzerinden zamanda geçmemiş. Gösterilirse asıl abes kaçmaz mıydı?
Taze yenilgi almaları sorun zaten. Önemli karakterleri göstermeden önce aradan çıktılar. Benim pek umudum kalmadı ama bakacağız.One Piece için savaşırken daha taze yenilgi aldılar. Üzerinden zamanda geçmemiş. Gösterilirse asıl abes kaçmaz mıydı?
Kid için bu saatten sonra işler çok daha zor. Law D olması. Dövüşten kurtarılması ve Ope Ope meyvesi yemiş olması gibi etkenler Kid'e göre daha önemli olduğunu belli ediyor. Kritik bir yerde rol alır yine.Taze yenilgi almaları sorun zaten. Önemli karakterleri göstermeden önce aradan çıktılar. Benim pek umudum kalmadı ama bakacağız.
Usta Mihawk'ın hikayeye bir katkısı yok.Hikaye için bir önemi yok.Belki gözleriyle bir şeyler bağlar hikayeye onun dışında Zoro'nun nihai rakibi işte.Son panelde olan önemli karakterler sahnesinde Mihawk'ı adamdan saymamışlar. @Kuroro @II. Invictus
Gitmeden önce diğer antik robotlara şöyle bir konuşma bırakacak
Bu sayıyı okurken alacağım zevkSon panelde olan önemli karakterler sahnesinde Mihawk'ı adamdan saymamışlar. @Kuroro @II. Invictus