Bahane don gibidir derler her bedene bulunur, lastik don xDYine gitmişsin ayet cımbızcılığı yapan tipler gibi kafana göre bir panel almışsın. Tartışma üslubu yerlerde böyle tartışılmaz.
Bölüm at sayfa ver.
Bak bu 1003 bölümdeki Zoro'nun sıfatül eşgal.
@William cutting
Bunlar da Luffy Kid Law
Bu da 1008'den sonraki sıfatlar.
Arada büyük fark bile yok.
Bunlar da 9 kın. Kaido daha atak yapmadan çatıdan düştüler diye yüzleri gözleri kan içinde kalan 9 Kın.
Aynen off panelde kafaya 100 lerce kez ragnarok thunder bagua yediler aynen.
Bu öyle bir acizlik off panelde kafaya Thunder Bagua felan yedirttiniz adamlar. Üzülüyorum halinize.
Thunder Bagua demeye başladı şimdi de, o bölüm çıktığında da Luffy yedi sadece yemiş gibi yazıyordu. off panel önemli değildi yani, işimize geldiği gibi.Bahane don gibidir derler her bedene bulunur, lastik don xD
Momo'yu eğitip kefaretini ödemeye çalışacak.Kaido'nun yakın koruması King'i sonunda görmüşüz bu arada. Kendi ne zaman dönecek acaba?
Şimdi gidersin 500. Bölümden cimbizlama bir oanel alırsın iddiani savunursun.Bahane don gibidir derler her bedene bulunur, lastik don xD
Allah her gün böyle kapak olmayı nasip eder inşallahŞimdi gidersin 500. Bölümden cimbizlama bir oanel alırsın iddiani savunursun.
Argümanları önüne yıgdım. Kapak olunca anca böyle tartışıyon.
Şimdi gidersin 500. Bölümden cimbizlama bir oanel alırsın iddiani savunursun.
Argümanları önüne yıgdım. Kapak olunca anca böyle tartışıyon.
Tartışmalarınızı yıllardır bölüm kaçırmadan izliyorum şunun gibiAllah her gün böyle kapak olmayı nasip eder inşallah
Neyse şimdi umre zamanı
Wb yere çökmemiş yer wb nin dizlerine yaklaşmış. Baksana zeminden belli çukurlaşma varAkainu diz çöktürüyor demedim. Onun karşısındayken dizleri üstüne çöküyor. Sebebi yaşlılıktır yediği kılıçtır farketmez sonuçta hayattayken dizleri üstüne çöküyor. Demek ki ölmüşken ayakta ölmesi bu adamın dizleri üstüne çökemeyeceği anlamına gelmiyor. Bu kurduğunuz mantığın yanlış olduğunu gösteriyor. Hem de iki dizinin üstünde.
Büyük adam WB. Baksana köpek bile dile gelmiş "Sen bile " diyor. Hey köpeği dile getiren WB huzur içinde yat.Wb yere çökmemiş yer wb nin dizlerine yaklaşmış. Baksana zeminden belli çukurlaşma var