Oda: 10 bilemedin 15 dakikaya ordayımOda kafana eserde bir gün umarım Türkiye'ye gelmek istersin Samsun da bulunmak istersen haberim olsun fena huylandım sana ya seni bitirecem ya da ben bitecem.
Oda: 10 bilemedin 15 dakikaya ordayımOda kafana eserde bir gün umarım Türkiye'ye gelmek istersin Samsun da bulunmak istersen haberim olsun fena huylandım sana ya seni bitirecem ya da ben bitecem.
Aynen bıyığı var gibi duruyor. Yanık izli herif bu muhtemelen.Arkadaşlar banamı öyle geliyor yoksa bu adamın gölgelendirme'den dolayı fazla belli olmayan bir bıyığı mı var?
Kizaru mental nerfli olduğu için şu an uyuyor . Yoksa ortalık şenlenirdi .Yalnız Akainu ve Kuzan’ın ayrı muamele görmesi hoşuma gitti. Bu Arc Kizaru’nun aksiyon aldığı yerlerde fena gitmiyordu. Sonra Gorosei çıktı arcı mahvetti sürekli dayak yiyip durdular. Bir Kizaru kadar etkili olamadılar. Keşke adaya gelmeselerdi de Kizaru’yu dövüşe devam ettirseydi. Vegapunk,Bonney diye diye mentali bozuk duruma soktu. Işık Logiasının tam kapasitesini görmek isterdim.
@sensey @artyomdh @Tyr @Sodex