Red okey atmış. İnanacaktım ama şimdi bir şüpheye düştüm.Alakası yok. Nika ortaya çıkana kadar gayet severdim.
Red okey atmış. İnanacaktım ama şimdi bir şüpheye düştüm.Alakası yok. Nika ortaya çıkana kadar gayet severdim.
Şanksın abisi çıkar mı bilmem ama yanık izli adam dedikleri kişidir muhtemelen.Gölgeli Shanks'ın abisi çıkacak
Gelsin usta yeni karakterler gelsin, sıkıldım ben bunlardan.Gölgeli Shanks'ın abisi çıkacak
Riful'dan sonra ilk defa heyecanı dorukta yaşayan birini gördüm Erza kadar hype yapmış GarlingEfsanevi çift sayfaya çıkamadığı için dokunsan ağlayacak. Yeminle son sayfada 3 Figarland'ın şov yapmasına doğru düzgün sevinemedik şu mahzunluğu görünce.
Kılıç Shanks'in gibi geldi.Shanks neden bir panelde iki kez gözüksün?
Bize Weevil gerek Weevil, Marco hayırsızı adamı unutmuş gitmiş oturmuş yine köy'e haber seyrediyor...Gelsin usta yeni karakterler gelsin, sıkıldım ben bunlardan.
Devlerin kalkanları temsili değil...Bu devlerin kalkanı da neymiş öyle, Merkürün keskin dişini de tutuyor, Marsın alev nefesini de tutuyor, Satürnün ağaç eriten zehirli ayağını da tutuyor, 0 hasar var kalkanlarda. Adam Ağacından eyvallah da bizim gemi de Adam Ağacından olmasına rağmen hasar alırken bu kalkanların hasar almamaları acayip bir şey
Emin değilim goroseilerin hax gücü var hepsi aynı güçte değildir zaten hepsinin Amirallerin hepsinden üstün olduğunu sanmıyorumGoroseileri hala Amirallerden güçlü görüyor musun?
WB’nin hakisiz,meyvesiz ve beyinsiz hali ne kadar güçlü olabilir onu görmek istiyorum… yürü Weevil’ım oğluşum yolun yolumuzdur.Bize Weevil gerek Weevil, Marco hayırsızı adamı unutmuş gitmiş oturmuş yine köy'e haber seyrediyor...