Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1119: Emeth

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 38 21.8%
  • Orta

    Kullanılan: 47 27.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 51.1%

  • Kullanılan toplam oy
    174
Bonney, Pacifista'lar emrinde diye hedef oldu. Şimdi Pacifista'ları arkasında bırakıp kaçacak olursa çok saçma olur. En azından Seraphim'ler ve Pacifista'larla birlikte adadan kaçmalı Kuma, Stussy ve Pacifista ve Seraphim'lerle, Devrim Ordusu'na katılmalı. Bir Yonkou tayfası kadar büyük bir askeri gücü elinde tutuyor. Vegapunk'lardan birini de yanına alırsa müthiş olur. Edison ölmediyse Punk kayıtlarından bir şekilde adını silmeyi başarmış. Kurtulursa bir tek o kurtulur diye düşünüyorum.
 
Şanşi+franky vuruyor mu itiyor mu? Vurdu diyelim bonney saldilarini emip saldırısını mi güçlendirdi yoksa ittiler gücüne itiş gücü mü kattı? Kombo saldırı böyle olmaz yav aynı şekilde eklersin birine vurmasın. Bölümde tek ilgimi çeken bu oldu...
Çok kötü çizimler ve çok saçma bir teknik olunca böyle anlaşılmaz oluyor işte.

O sahnede Luffy önce kendisini balona dönüştürüyor, Sanji-Franky ve Bonney Luffy'e vuruyor ama el-ayaklarını ondan çekmiyorlar ve itmeye devam ediyorlar. Bu sırada Luffy de Mars'ı kendisine çekip aynı Cracker'i içine çektiği gibi içine sıkıştırıyor ve arkadan ekibin önden de kendisinin yaptığı basınçla Mars'ı uzağa fırlatıyor, tekniğin ismi de PATLAYAN şafak BALONU, sırf patlayan balon etiketi için böyle saçma sapan bir kurguya gitmiş, gerçekten kendi vücudunu patlatıp Mars'ı fırlatsa sonra kendi vücudunu geri birleştirse neyse, Cracker'in aynısı olay, içine alıp sıkıştırıp fırlatsa aynı olacak ama yok illa saçmalayacak.

Hakikaten ya, yetkili bir abi kefalet bedeli söylesin de yatırıp tahliye edelim @RedTerroR 'u :)
 
Bu bölüm gördük ki dev robot su altındayken de görüntü devam ediyor. Demek ki vega sudaki robot balıklarda saklayabilirmiş bunu.
Bu konuda saçmaladı zaten. Robot uyanmamışken olan yayın , robot enerjisiz kalınca kesildi. Enerjisi gelince yayın tekrar başladı. Bu kadar zeki adam boşa harcandı gitti.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık