Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1118 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato, Yasue'nin kılıcını tapınağa götürecekti çıkacağı yolculukta böyle bir görevi vardı. Kaç bölümdür Yamato'nun kılıç taşıdığını görmedim.
 
Neyi uydurma yav normal lastik beden olmadığını Doffy de Kaido da söylüyor lastik bunları yapamaz diye 2-3-4 hiç farketmez hiçbir formunda yapamaz meyve zoan diye geçiyor düz hali lastik uyanınca zoan olsa tamam dediğin olabilir ama özellikle belirtilmiş başından beri tanrı zoanı olduğu.Valla yoruldum laf anlatmaktan ilk çıktığından beri aynı şeyleri söylüyoruz zaten tekrarlatıyorsunuz.
Öyle bir şey demiyorlar uydurma. İkisi de Luffy'nin şu yön değiştiren ataklarından sonra bunu diyor. Normal lastik beden değil diye bir şey demiyorlar.

Meyvesinin açıklamasında lastikten bir bedene sahiptir diyor. Uyanisla fiziksel gücü ve özgürlüğü artar diyor. İstediği şekilde savaşır diyor. Açıklamalar bunlar.

Kendi kendine bir şeyler uydurma. Yok ciğer kapasitesi arttı felan komik.

WB'de magmatı üfleyerek söndürecek ciger kapasitesi var da Luffy lastiği mi sisiremeyecek? Bunun için hayal gücü olacak. Yani bu kadar zorlama bir yorum olamaz yav.:D
 
Genel olarak wanonun başından itibaren Kalitesizlik ve kötü writing var.
Ama Arada güzel bölümler çıkıyor ve iyi flashbackler var tabi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık