Balıkadam Arkı başyapıt kalır şu bölümlerin yanında.Arcın tek güzel kısmı kumanın hayatıydı gibi. Gittikçe BAA nın altına düşecek gibi. Shanks elbaftan, one piece almak için yola çıkacaktı. Anahtar luffy olduğuna göre ben inanıyorum ki tayfa gittikten sonra shanks teşrif edecek. Artık ne yapar onu bilemiyorum.
Bırak BAA'yı geçip de altına düşmeyi Foxy arcı geçemedi dahaArcın tek güzel kısmı kumanın hayatıydı gibi. Gittikçe BAA nın altına düşecek gibi. Shanks elbaftan, one piece almak için yola çıkacaktı. Anahtar luffy olduğuna göre ben inanıyorum ki tayfa gittikten sonra shanks teşrif edecek. Artık ne yapar onu bilemiyorum.
O da acıların çocuğu Emrah kıvamındaydı açıkçası. Baymıştı.Arcın tek güzel kısmı kumanın hayatıydı gibi. Gittikçe BAA nın altına düşecek gibi. Shanks elbaftan, one piece almak için yola çıkacaktı. Anahtar luffy olduğuna göre ben inanıyorum ki tayfa gittikten sonra shanks teşrif edecek. Artık ne yapar onu bilemiyorum.
Evet. Şuan neredeyse kafa kafayalar. Orada sürekli otohime, kağıtlar, hody falan boş yapıyordu burada vegapunk. İnşallah arcı bitirip elim kolum koptu falan derse ya görevi başkasına teslim etsin yada dinlensin aklını başına alıp öyle yazsın. Biz de elimizden geldiği kadar bunları unutalım.O da acıların çocuğu Emrah kıvamındaydı açıkçası. Baymıştı.