Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1118: Özgür Ol

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 34 12.7%
  • Orta

    Kullanılan: 20 7.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 17 6.4%
  • Rezil

    Kullanılan: 196 73.4%

  • Kullanılan toplam oy
    267
Bonney'in Zoro'dan güçlü olduğuna dair talihsiz bazı yorumlar okudum, umarım bu yanlışınızdan vazgeçersiniz çünkü söylentilere göre nika aslında 3 kardeş. wado (kız), enma, nika isimlerini taşıyan bu üç kardeş içinde en zayıf olanı ise nika. Başka bir söylentiye göre ise bunlar çekirdek bir aile, başka bir söylentiye göre aynı köyden akraba. Her neyse sonuç olarak zoroyu hafife almayın.
 
Şimdi iki Nika var 800 yıl öncede iki Nika var desek yalan olmaz .Sun God ve Joy boy ayrı kişilermi acaba 🧐
robotun Bonney'den gelen Joy Boy Aurasını hissettiğini farzedersek ayrı kişiler olması muhtemel .
Joy boy ;Bonney
Sun God Nika;Luffy
 
Son düzenleme:
Zoro ile Sanji arasında klasman farkı var geçiniz. Kral hakiyi en üst seviyede kullanan adamla kıçı kırık genleri bir tutuyorsun ama King ve Katakuri karşılaştırılınca Haki haki diyorsun. King’in genleri Sanji’den çok daha iyi olmasına rağmen. Bir tutarlı ol.
Zoro ile Sanji arasında klasman farkı yoktur. O senin ve bütün Zoro'cu arkadaşların kendi kuruntuları. Çünkü Eiichiro Oda, One Piece serisinde kimler arasında rekabet gösterdiyse aralarında neredeyse bir güç farkı yoktur. Örneklerini saymama gerek yoktur, sen zaten biliyorsun. Kral Haki'yi bir defa Enma'nın zorlamasıyla kullandı. Herif daha vücudunda Haoshoku Haki olduğundan haberi yoktur. Kıçı kırık genler dediğin herifin dış iskeleti çelikten bile daha sert oldu.

King ile Katakuri'yi, Zoro ile Sanji ikilisiyle nasıl bir tutarsın? Birinde Haki şelale diğerinin Haki kullandığına bile nadiren şahit oluyoruz. Zoro ve Sanji ise birbirlerine yakın güçteler ve haki seviyeleri arasında da öyle aman aman bir fark yoktur.

King'in genleri Sanji'den iyi olsa ne olur adam serinin en boş beleş adamlarından birisi. Kaido gibi bir azmanın yanında yıllarını geçirmiş ne uyanış açmış, ne gözlem kasmış ne de silahlanması dişe dokunur bir vaziyette.

Ben tutarlıyım, asıl sen biraz tutarlı ol.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık