Op halkı yeni kurulacak düzende kesinlikle mutlu olmayacak. Wg'yi mumla ararlar. Adamların kurulu düzenini yıkacaklar.
Nika oyuncak edecek ne olacak Karasakal'a. Umarım Luffy'e denk gelmez ya. Shanks ile yesinler birbirini kalbim dayanmaz Toon Force'a uğrayan Karasakal'ı görmeye.Jjk'da en azından Sukuna gibi tansiyon yaratabilen bir kötü karakter var. One Piecede o da kalmadı artık. Karasakal nasıl rezil edilecek diye uyku girmiyor gözüme.
Bence asıl sorun burada gerçekten. Oda hükümeti kötü göstermek adına klişe hamleler yapıyordu arasıra ama op dünyası genel olarak barışın olduğu bir yer. Güvenlik ciddi ciddi iyi durumda. Bu denize batma olayını uydurmasa hükümeti suçlayacak bir şey yok. Kutsallara çeki düzen versen mis gibi düzen var op dünyasında.Op halkı yeni kurulacak düzende kesinlikle mutlu olmayacak. Wg'yi mumla ararlar. Adamların kurulu düzenini yıkacaklar.
Çare DragonOp halkı yeni kurulacak düzende kesinlikle mutlu olmayacak. Wg'yi mumla ararlar. Adamların kurulu düzenini yıkacaklar.
Onları da uyutuyor çünkü sadece halk değil.Sümüklü kutsalların bile haberi yok kendisinden.
Dragon kuracağı sistem kendi gibi olursa geçmiş olsun, ağır işleyen bürokrasi ile millet soruna cevap alana kadar ölür.Çare Dragon
Halk oylamasi yapılsın, wg tek başına iktidar olmazsa bir şey bilmiyorum. Bak Rosa'ya sanki Dofy gitti yerine yine başka bir kral geldi hem de zeka seviyesi baya yerlerde bir kral. Ülkede kişi başı düşen milli gelir hızla düşüyor.Bence asıl sorun burada gerçekten. Oda hükümeti kötü göstermek adına klişe hamleler yapıyordu arasıra ama op dünyası genel olarak barışın olduğu bir yer. Güvenlik ciddi ciddi iyi durumda. Bu denize batma olayını uydurmasa hükümeti suçlayacak bir şey yok. Kutsallara çeki düzen versen mis gibi düzen var op dünyasında.
Küçük dünya hükümeti Doflamingo'nun yaptıkları bir ülkeyi kandırmaya yetiyor da kötülüğün teşkilatlanmış hali olan Dünya Hükümeti'nin gücü yetmeyecek mi sanki. Ohara yandı kül oldu millete ne dediler ? Hepsi şeytan ilan edildi insanlar sorgulamadı. Hükümet ne salaklık yaparsa yapsın bir şekilde olayları örtbas edebiliyor.Dressrosa halkının Riku nefreti Don Kişot korsanlarının marifetiydi. Dof ve Sugar'ın meyveleri ile fena manipülasyon yapılmıştı. Ha Luffy Dragon'dan daha devrimci zaten orası ayrı. Lulucia'nın ortadan kalkışının duyulması Vegapunk açıklamasa bile çok uzun zaman almazdı. Evrendeki çoğu kişinin bildiği bir krallık. Krallardan biri haberi duyar duymaz gidin bi bakın diyor zaten adamlarına. Hükümet kendi kendini ihbar etmeyeceğine göre birileri eş-dost görmeye veya ticaret yapmaya gittiğinde ortaya çıkacaktı zaten bu olay.
10 dourikilik bir kuş var gazete çıkarıyor. Tamamen hükümet karşıtı yayın yapmasa bile kafasına estiğinde istediği haberi basıyor. Memlekette de bu kuşun gazetesinden başka gazete alanı görmedim ben ve adam hala sağ. Keşke devrim ordusu da gazete işine girseymiş.
Forumda çok manyak cevherler var bu adam aktif takılsa Caps konusunun tanrısı olabilir.Final savaşta dünya hükümetinin rakipleri belli oldu
Doffy gittikten sonra dressrosada belediye ekmeği kuyrukları oluştu baklava izdihamından bahsetmiyorum bile halk gündüz siesta akşam salsa yapıyordu şimdi yemeğe koyacak salça bulamıyor. :SDragon kuracağı sistem kendi gibi olursa geçmiş olsun, ağır işleyen bürokrasi ile millet soruna cevap alana kadar ölür.
Halk oylamasi yapılsın, wg tek başına iktidar olmazsa bir şey bilmiyorum. Bak Rosa'ya sanki Dofy gitti yerine yine başka bir kral geldi hem de zeka seviyesi baya yerlerde bir kral. Ülkede kişi başı düşen milli gelir hızla düşüyor.
Türkiye'den memnunum deyip dön ülkeye dendiğinde kurulu düzenim var bırakamam diyen gurbetçiler gibi konuştunOp halkı yeni kurulacak düzende kesinlikle mutlu olmayacak. Wg'yi mumla ararlar. Adamların kurulu düzenini yıkacaklar.