Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1116: Çatışma

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 76 51.7%
  • Orta

    Kullanılan: 37 25.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 34 23.1%

  • Kullanılan toplam oy
    147
bu görevi neden who's who ayarında bir ajana verdiler sorusuna şu cevabı verenler var: meyvenin ismi lastik meyvesi olarak değiştirildiği için bu meyve önem atfedilmeyen bir meyve ve böyle önemsiz bir meyvenin nakliyesi için çok ağır toplar devreye girerse eğer insanlar işkillenebilir. sonuçta devrimcilerin, imparatorların ve hatta kara borsada iş yapanların bile istihbarat servisleri var ve bu insanların ilgisini bu konuya çekmek risk unsurunu arttırır. bu yüzden de wg, bu görevi sıradan bir meyve nakliyesiymiş gibi gösterip büyük güçleri işkillendirmemek istedi...

ama yine de o kadar saçma ve aptalca bir tercih ki dünyanın en dehşet meyvelerinden birinin gözetiminin who's who'ya bırakılması... oda keşke who's who'ya böyle bir hikaye yazmasaydı. keşke gomu gomu no mi shanks'ın eline nasıl geçti sorusunu cevapsız bıraksaydı:(
bence oda bu kadar dusunmemistir
 
Elinde dünyayı yok edebilecek silah tutup korumuşlar yıllarca. Kitle imha silahı bunlar.
Joyboy abimiz gelecek nesillerin de bu muhteşem silahları görmesini istemiş.

900 yıl önce dünyanın felâketi olan silahların bugün dünyanın kurtuluşu için kullanılma ihtimali var. Joyboy abimizin vardır bir bildiği. :good:
 
Agam o kadar aile istiyorsa köye yerleşip çoluk çocuğa karışsaydı. Bir tane yapmış, ona da sahip çıkmamış zaten.
O çocuğun beyaz sakala ait olduğu kesin değil. Ortada sadece stusynin iddiası var. Ve çocuk deney ürünü gibi gözüküyor. Bunun yanında beyaz sakal ortadayken bu çocuğu bilerek çıkarmıyor. Öldükten sonra ortaya çıkarıyor. Adam köy hayatı yaşayamaz. Çünkü Dünyada en çok aranan adamların başında geliyor. Bir yere yerleşse dünyada bu adamı bilmeyen yoktur. Biri daima ispiyonlar. Düzeni bozulur. Ama bu adam imparator iken sadece denizciler sen swordla uğraşması lazım. Gerisi saldıramıyor bile. Birde adamda koruma içgüdüsü çok gelişmiş. İmparator olup istediği bütün bölgeleri koruyabiliyorken niye bunu yapmayıp bir köyde çalışsın.
 
Bölümdeki tek ilgimi çeken nokta Croco'nun tedirgin bekleyişi oldu, nemden kötü etkilenen kum kertişi, dünyanın sular altında kalacağını öğrenince tansiyon hastası olmuşa benziyor :)

Hükümetin elinde Pluton var, Poseidon’nun yeri belli.. peki Uranüs ne ola ki? Bi hava aracı (pluton gemi ancak uçabildiğini varsayarsak) biri deniz aracı desek, o zaman kıtalar varken kullanılabilen bi silah olurdu heralde Uranüs’te (fikrimce asıl meyveleri hayata geçiren, fikirleri, düşünceleri meyve yapabilen bi araç)

Herşeyi açıklamadan Vega ölecek, yine cevaplar Laugh Tail’e kalacak.
Hükümetin elinde olan Uranüs, muhtemelen Enel'in Maxim'i gibi uçan bir gemi, yakıtı da Ana Alev
Poseidon Deniz Krallarını kullanan Deniz Kızı Prensesi
Pluton tek atışta ada patlattığı söylenen bir gemi, şuan Wano'da bulunuyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık