Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1116: Çatışma

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 76 51.7%
  • Orta

    Kullanılan: 37 25.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 34 23.1%

  • Kullanılan toplam oy
    147
Okumaya değmez bir bölüm tahminimce bu yüzden youtube dan analizine bakıcam bölümün yeterli olur. Hiçbir zevk almıyorum çünkü rezil bir manga oldu.
 
Poneglifler hükümet tarafından benimsenmeyen şeyler. Yani düşmanları tarafından oluşturulmuş. Bunlarda silahlarla ilgili bilgiler de yazıyorsa mantık olarak savaş sırasında silaha sahip olanlar krallıklar olmamalı.

Red Line’a su seviyesi çıkıyor diye antik silahlardan korktukları için çıkmış olabilirler. Bence D. tarafında Joy Boy dışında Teach gibi bir adam bu silahları kullandı.
Usta her halükarda @RedTeroR gözyaşları içinde yazdığı mesajları okuyacağız gibi.Son günlerdeki gerginliğinin sebebi belli oldu.
 
Sakazuki’nin olayı ponegliflerdeki silahların açığa çıkmaması. Bunu önceden de düşünüyordum bu bölüm daha netleşti bence.
Sengoku biliyor ama denizciler ne kadarını biliyor biraz şüpheliyim ben. Sengoku biraz daha kirli çıkı. Ne varsa söylemişlerdir buna dünya hükümeti. D’leri de biliyor Lawla konuşmasına bakılırsa. Sakazuki’de antik silahları biliyordur belki ama bence açıklanan çoğu şeye yabancıdır. Tensei bu yüzden var işte. Hükümetin bu pis tarafını böyle öğrenecek.

Bu arada Kaku’da iyi tarafa geçti. Neye hizmet eder bilmiyorum ama.
 
Sengoku biliyor ama denizciler ne kadarını biliyor biraz şüpheliyim ben. Sengoku biraz daha kirli çıkı. Ne varsa söylemişlerdir buna dünya hükümeti. D’leri de biliyor Lawla konuşmasına bakılırsa. Sakazuki’de antik silahları biliyordur belki ama bence açıklanan çoğu şeye yabancıdır. Tensei bu yüzden var işte. Hükümetin bu tarafını böyle öğrenecek.

Bu arada Kaku’da iyi tarafa geçti. Neye hizmet eder bilmiyorum ama.
Ben şahsen kakunun bu işlerden elini eteğini çekip iceberg ün yanına marangoz olarak döneceğini düşünüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık