Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1115 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yalan söyleyeyim çakma Kid Korsanlarına bayağı güldüm. Kid fanları da gülmüştür buna eminim :oleyo2:

Onun harici acaba konuşma bitti mi ? Dünya halkını bilinçlendirme de iyi bir iş yapmış aslında Vegapunk. ( Her ne kadar beni tatmi edici wow dedirten bilgi olmasa da , hiç yoktan birşeyler açıklamış) Dolaylı yoldan Luffy- joy boy öğrenildiğinde katkısı büyük olacak. Ve antik silahların bu kadar büyük öneme tekrar sahip olması ile Karasakal'ın da peşinde olmasından dolayı BB-Luffy savaşı ve finalde ortaklığı gelebilir gibi duruyor.

Son savaş da BB ile olur Akainu ile olur gibi düşünenler vardı. Bu bölümle bence final savaşının tarafları kesinleşti. Vegapunk '' savaş hala devam ediyor '' sözünden ve tarafların Dünya hükümeti - Joy boy olmasından dolayı son savaş Joy boy taraftarları vs Dünya hükümeti hayırlı olsun.
 
Ah be Jimbe ne usta bir sürücü olduğunu yine gösterdin. Baktın Nika'dan bir cacık çkımadı hala ,acilen savaş alanına bu yiğidi yetiştirmeliyim diye sırtlamış götürüyorsun. Savaşa yön veriyor balık adam.GOT'taki kralları seçen kel dayı gibisin. Geri kalanı boş. Bu bilmem kaç yıldır yapılan köprünün eski topraklara alakası olacak mı acaba ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık