Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1115 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antik krallık da pek masum değil gibi dünyanın sular altında kalma sebebi antik silahlarsa karşılıklı dönmüştür o iş. 20 krallığın korkup kızıl hattın tepesine çıkması da antik silahlardan korktuğunu gösteriyor. Serinin ismi de belli ki suların çekilmesiyle anlam bulacak.

İmu'nun amacı ne sadece o muallak hiç bir sebebi yokken antik silah kullanıp su seviyesini yükseltmeye devam ediyor. Tarihi tüm dünyaya açıklayan Vegapunk'un klonunu bile öldürmüyor silah tedarik edecek diye. Shirahoshi'nin ve Wano'da gizlenen Pluton'un da bu deniz yükseldiğinde bir tarafa güç sağlayacak olan silahlar olması balıkadamların adasında ki Noah'ın insanları yaşatacak bir yapı olması. Ejderler harbi bomboş kötü karakterler çıkacak amaçsız Red line deniz manzaralı olsun arada girelim kafasındaysa şaşırmam.
 
Her seferinde bu saçmalaşmış iğrenç serinin kötülüğüyle ilgili yorum yapacağım. Gelen bölüme bak. Adam seriyi nasıl daha çok uzatıp para kazanırım diye bir yerlerini yırtıyor 🤣🤣 Gerçekten rezil olmuş bir seri vakit kaybetmeyin bu saçmalıkla.
 
Imu aslında silüet-silüet meyvesi yemiş, silüet adam olmuş. Bu yüzden hiçbir zaman yüzünü göremeyeceğiz herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık