Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1115 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joyboy'un yenilgisi ile kayıp yüzyıl sona erdi deniyor. Geçen bölüm joyboy 900 yıl önce doğduğunu öğrendik demek oluyorki ölünce 100 yaşındaymış. Yaşlanıp eceliyle ölmediyse dev olması muhtemel.
Ayrıca kıtalar 1000 yıl önce oluştuğunu neye dayanarak söyledi, alabasta'daki alubarna kalesi bile 4000 küsür yaşında zunesha 1000 yaşında doğduğu an mı kıtalar oluşuyo o çeviride sıkıntı var sanki.
O zamanki kıtaların çoğu deniz yükselmesinden dolayı batmış demeye çalışmışlar gibi. Şuanda da kalanlar uzerinde yaşanıyor
 
Bu Monkey D. Redon denen arnavut biberi mitoloji diye sayıklıyordu. Mitolojik kısım sanırım şurası: Okeanos vs. Gaia var hikâyenin özünde. Yani Kara ile Deniz savaşıyor ve hakim yavaş yavaş su oluyor. Uranüs de gök diye hatırlıyorum ve oralar da Skypia; böylelikle göksel adalar toprağın yanında saf tutmuş gibi.

Normalde Gaia/toprak ve Uranüs/gök savaşı vardır Hesiodos'ta. Okeanos ikincildir, bunların çocuklarıdır. Eichiro D. Oda da buradaki kavgayı değiştirmiş ve o yeah dolarlar 200milyon olsun. Pardon sular 200 metre yükselsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık