Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1115 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One piece ne acaba diye merak etmeyi bırakalı baya oldu. Antik krallık, yenilgileri, Dragon'un harekete geçeceği an daha ilgi çekici benim için.
 
Anlaşılan Nika bölümü, heyecan yapacak bir şey yok. Araya hiç bir gizemi çözmeyen 200 yıllık bir olay sıkıştırır, oldu bitti.
 
Belki 20 ülkenin bir krallığa karşı birleşme sebebi antik krallığın deniz seviyesini yükselten bir şey yapmasıdır. Bunu bilen 20 krallık savaştı ama savaşı kazansalar bile bunu durduramadılar bu yüzden Red Line tepesine çıkmaya karar verdiler. Zamanla yozlaştılar , unuttular ve bu hale geldiler. Belki en başta Joy Boy da antik krallığa karşı savaşanlar içindeydi ama İmu'nun ihanetine uğradı çünkü asıl suçlu İmu'ydu ama suçu antik krallığa yıkmıştı, Joy Boy bunu öğrenip taraf değiştirdi ama kaybetti. Lili'de bunu sonradan öğrendi ve İmunun verdiği göreve ihanet etti kitabeleri her yere dağıttı. Yüz yıllar sonra robot ve Zou bunu anladıklarında iş işten geçmişti o yüzden Joy Boydan özür dileyip duruyorlardı vsvs..
 
Luffy den yeni dönüşüm geliyor.Luffy ay formunda şu an.Güneş formuna geçecek.
Songoku ya döner artık...Beyazdı Sarı olur. Sarı maymun... Sonra Sun Wukong olayı doğmasın mitolojik Maymun Kral zaten adı da Monkey olarak başıyor. Sun Wukong da şekilden şekle girebiliyor.
 
Luffy meyve üzerinden daha fazla ne power up alabilir bilemiyorum. Bu haliyle yeterli bence. Süre sorununu çözmesi lazım ama.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık