zaten Vegapunk açıklamış, meyveler arzulardan doğar , insanlar olmak istedikleri şeyi düşünür ya şöyle olsaydım der, Tanrı yoktur en azından somut şekilde ama tasvir edilir örmek Zeus bir tanrıdır ve heykeli vardır, ben heykeli olan Zeus u görsem ve dünyayı değiştirebileceğimi düşünen biri olsam sürekli Zeus hayali kursam vs işte ilk meyve efsane ve inanılan neşe saçan tanrı Nika olabilir. , nasıl ateş tanrısı cehennem tanrısı varsa neşe soytarı eğlence tanrısı umut veren Bir tanrı olabilir Nika , Joy Boy kendini Tanrı Nika olarak düşünmüş ve arzular doğaya zorla meyve ürettirmiş doğa ana istemesede hamile kalmış gibi diyelim meyveye ve meyve vermiş, ama aynı zamanda cezalandırılmış deniz tarafındanNika meyvesini kim yaptı o zaman..
Zaten Jinbe de hamallık canına tak ettiği için ölecek yer arıyor.Koskoca Denizin şövalyesini Aras kargoya çevirdiler. Sürekli bir yerlere bir şey taşıyor, kalan zamanda da ölmeye çalışıyor
Malesef yok!Haftaya ara yok di mi
Animede Vega punk şeytan meyveleri için başka bir evrenin hayal ettiği gerçeği yaşıyoruz dedi kısaca.... Yani aslında bilmeden Öne piece evreninin anime/ manga evreni olduğunu söylüyor. Bu teorem Dr Strange filminde de işlendi. Boyutlar arası gezen yetenekli kız ilezaten Vegapunk açıklamış, meyveler arzulardan doğar , insanlar olmak istedikleri şeyi düşünür ya şöyle olsaydım der, Tanrı yoktur en azından somut şekilde ama tasvir edilir örmek Zeus bir tanrıdır ve heykeli vardır, ben heykeli olan Zeus u görsem ve dünyayı değiştirebileceğimi düşünen biri olsam sürekli Zeus hayali kursam vs işte ilk meyve efsane ve inanılan neşe saçan tanrı Nika olabilir. , nasıl ateş tanrısı cehennem tanrısı varsa neşe soytarı eğlence tanrısı umut veren Bir tanrı olabilir Nika , Joy Boy kendini Tanrı Nika olarak düşünmüş ve arzular doğaya zorla meyve ürettirmiş doğa ana istemesede hamile kalmış gibi diyelim meyveye ve meyve vermiş, ama aynı zamanda cezalandırılmış deniz tarafından
misal Enel meyvesi muhtemelen o da tanrı meyvesi çıkar yakında , op meyvesi biri çok arzulamış ölümsüz olmak için ve oluşmuş,
İzlemedim sadece mangaldaki sayfadan yola çıktım, dediğinde olabilirAnimede Vega punk şeytan meyveleri için başka bir evrenin hayal ettiği gerçeği yaşıyoruz dedi kısaca.... Yani aslında bilmeden Öne piece evreninin anime/ manga evreni olduğunu söylüyor. Bu teorem Dr Strange filminde de işlendi. Boyutlar arası gezen yetenekli kız ile
Ahhahaha. Yakışırlardı aslında ama franky badboy. Her geçtiği yerde kızlar kadınlar ona düşüyor gizli gizli. Stussy nin işi zor. Ayrıca bu stussy de weevilin annesi sayılıyor mu?ne demek kimin için yaşayacağım? franky gibi bir son teknoloji ürünü bir hilkat garibesi varken stella da kimmiş? franky için yaşayacaksın bundan sonra.