Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1115: Kıta Parçaları

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 100 63.7%
  • Orta

    Kullanılan: 36 22.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 13.4%

  • Kullanılan toplam oy
    157
Savaşa Nika'nin savaşı dediler. Büyük intimal alakası yok. Zamanındaki düşman Joy Boy'un meyvesi bu diye önemsedi Hükümet.

Ama şeytan meyvelerinin kökeni de önemli. 800 yıl önce mi ortaya çıktılar yoksa daha eski mi? Bu gibi açıklanması gereken noktalar var.
Vegapunk bu bölüm antik krallıktaki teknolojinin kendisini bile aştığını söylemiş. Joy Boy'un memleketi de orası çıktı. Meyveleri yapmış olma ihtimalleri bir hayli yüksek.
Vegapunk'ın burada dedikleri muhtemelen doğru çıkar. JoyBoy veya artık meyveyi yapan kimse keşke efsanevi tanrı Nika gerçek olsaydı demiş olabilir.
 
Roger erken geldik diyor, Dünya Haritasını gördüğü için neden erken geldik desin, gülmesinin nedeni (bence) JoyBoyla ilgili komik bir durum, zira NİKA'nın huyu insanları güldürmek, Roger da buna gülüyor. Roger NİKA olamadı, NİKA'nın kim olduğunu göremedi, NİKA'nın yapacağı şeyi göremedi, o yüzden erken geldik dedi.
Nika gülmek miydi neydi japoncada. "D." dediğimiz şey aslında ": D" olmasın, Nika'nın ölmediğine işaret olarak. "D."nin iradesi: Nika'nın iradesi. Çıkıp böyle bir soğuk şaka yaparsa cidden sinirden gülerim heralde.
 
One piece dünyasında bir sürü şüpheli yer var bu su yükselmesiyle bağlantılı olabilecek;

Cp9 karargahının altındaki delik
Water 7 daki suların yükselmesi
Red line (Kıtalardan mı yapıldı ?)
Calm belt

Daha var mı ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık