Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum ama bu forum yeni insanlara biraz kapalı. Hep birbirini tanıyan insanlar birbiriyle yazışıyor. Bazen ben bazen yeni isimler görüşümüzü yazınca saçma bulurlarsa “saçma” “sen bir daha yazma” gibi saçma şeyler söylüyorlar. Bir iki kere bana da denk geldi. Bu yetkiyi kim veriyor bilmiyorum ama bunun söylenmesi az da olsa insanda şevk kırıyor ve üzüyor.
Baktım sende eski üyesin aslında. Bende 2014'de üye oldum. 4-5 ay biraz mesaj atıp kabuğuma çekildim ve sadece bölüm spoilerı ve yorumları için takılıyordum forumda. Son 2 sene mesaj atmaya başladım. Senin hissettiğini bende hissettim forumu takip ederken, her üye birbiriyle samimi gibi gözüküyor ama mesaj atmayla alakalı biraz o. Mesaj attıkça alışıyor insan. :D
 
İşte o dostluktan eski bir kare
yeri burası olmadığından uzun uzadıya yazmayacağım ama geçtim dost olmalarını, büyük sermayedarların finanse ettiği bu iki insan artığının arası hiç de iyi değildi.
mussolini bir noktadan sonra hitler'in emir erine dönüştü. kizaru da sakazuki'nin emir eri olduğundan tek ortak noktaları bu olabilir.
 
Benim damarlarımda da Hz Adem'in kanı akıyor peygamber mi oldum :oleyo2:
Sen iyice saçma örnekler vermeye başladın. Verdiğin örneklerin buradaki durumlarla uyuşmuyor. Zoro'nun Babaannesi direk Ryuma'nın ana soyundan geliyor. Bu ne demek biliyor musun? Babaannesinin Babası direk Ryuma'nın ana soyundan, onun bababası da direk Ryuma'nın ana soyundan. Genler çok sağlam gelmiş. Zoro babaannesinin abisine tıpa tıp benziyor. Onu geç kılıç stilleri bile benzetiliyor.

Spitting İmage diye ifade kullanılmış Manga'da. Shimotsuki'ler aile albümünde çizimi var. Hala daha saçma sapan örnekler veriyon.

Dün de ahmet, mehmet muhabbeti yaptın. O da anlamsız. Red acil mantık derslerine başlaman lazım.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık