Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayı çıksa iyi olacak yoksa burada kan gövdeyi götürecek :oleyo2::respect:

Agalar sakin olun hobi olarak okuduğumuz takip ettiğimiz birşey bu neyin fanatikliği veya savunuculuğu ya da vb. hallere giriyorsunuz herkesin fikri aynı olmak zorunda değil.

Bakın keyfinize okuyun eğlenin takılmayın birbirinize çok mesafeyi iyi koruyun. Herkes de şaka kaldıracak diye bir kaide de yok tabi ki...
 
Teach gibi bir korsanın burada ana alev silahını almaya gelmemesi gerçekten büyük bir kayıp...Elindeki bu kozla dünya hükümetini istediği herşeyi yapmaya zorlayabilirdi.
 
Teach gibi bir korsanın burada ana alev silahını almaya gelmemesi gerçekten büyük bir kayıp...Elindeki bu kozla dünya hükümetini istediği herşeyi yapmaya zorlayabilirdi.
Ana Alevi diye bir silahın varlığından haberi olsa gelebilirdi. Ama yok... Ayrıca alsa bile nasıl kullanacağını bilmediğinden bir anlamı yok.
 
Bu, Antik Krallığın teknolojisinin bu kadar ilerde olduğunun söylenmesi, ancak günümüze çok o az şeyin gelmesi garip. Dünya hükümeti yok etti desek, şuan hükümet Egghedi yok etmek yerine buradaki teknolojinin peşine düşmüş durumda. Yani Dünya Hükümeti sahip olmaya çalıştığı şeyi niye yok etsin? Eski teknoloji ile alakalı bir şey olsa Wanoda bir şeyler olurdu orada da görmedik. Peki bu Antik-Kralık nerede? Ya denizin altına batı ki, en olası yer Florian Üçgeni, ya da Raftelin olduğu ada yahut Enelin gittiği Aydaki şehir.
 
Shanksa yalakalıp yapıp, Onları Big Mom lanetinden kurtaran Kid'e yaptıklarından sonra Devlerin en aşağılık ırk olduğunu söylemiştim. Aha bak ilk korsan Dev çıktı.. Yani en ilkel Korsan... Devlerin şimdiye kadar bile yaşaması mucize.. Elbaf flashbacklerinde JoyBoy'un nasıl bir ahmak olduğunu ve yediği kazıkları okuruz, yakındır.
En aşağılık ırk mı? Devrimi böyle mi yapacaksınız yazıklar olsun...
Reis korsanlara aşağılık ırk demek istemiş yanlış anlaşılmasın :respect:
 
Farklı açılardan sevmesine bir şey demiyorum zaten.Yoksa bende sadece iyi karakterleri seven biri değilim.Kaido severim Teach severim op dışında Sukuna severim Estarossa severim vs vs.Ama ben gidipte bu adamlar çok adaletli şerefli diye övmüyorum neden çünkü hepsi şerefsiz.Ama seviyorum çünkü ya karizmalarından dolayı ya tasarımlarından dolayı ya da güçlerinden dolayı.Bunda bi sıkıntı yok zaten.Bak zaten kendin de söylemişsin Akainu ve Sabo’yu farklı açılardan sevebilir insan.Benim ona lafım yok zaten benim itirazım ikisinide aynı yönden aynı açıdan savunmak.Bana yanlış gelen o
İkisini de kendince haklı buluyorum ben mesela. Akainu'nun tamamen hükümet köpeği olduğunu düşünmüyorum çünkü. İyi yada kötü işleyen bir düzen var ve onun görevi de düzeni savunmak. Düzenin tamamen doğru işlediğine inanıyor mu bilmiyoruz. İnanıyor olsa Gorosei'ye karşı tavır almazdı bence. Senin dediğini de anlıyorum ama dışarıdan bakınca zıt duruyorlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık