Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım şu.Akainu fanı olmakta sorun yok.Adam da dersin şöyle översin böyle översin Karakterini de savunursun ona da tamam.Ama sen gidip te Sakazuki’nin Terörist olarak gördüğü devrimci bir Adamın yaptıklarını översen devrimci olmasını översen orda bir tutarsızlık olur işte.Akainu mevcut düzenin korunmasını isteyen kutsalların köpeği olmuş bi herif sen bu herifin yaptıklarımı doğru olarak görüyorsan zaten Sabo gibi düzenin yıkılmasını isteyen bir adam senin için teröristdir.Yani bu ikisinin ideolojisi çok farklı.Yani nasıl birisi hem gsli hem fbli ya da hem Akp hem chp li olmayacağı gibi Hem Akainu’nun yaptıklarını övüp hemde Sabonun yaptıklarını övmek bana çok çok samimiyetsiz geliyor
Dostum bence biraz fazla agresif takılıyorsun. One Piece karakterleri zaten inanılmaz derinlemesine yazılmış karakterler değil, herkes işin makarasında.. zaten buradaki çoğu kişi yetişkin OP, derin ideolojik çıkarımlar yapacağın veya herhangi bir karakteri Terörist ilan edeceğin bir seri değil. Sakazuki'yi ben de sevmiyorum ama diğer Amiralleri seviyorum. Sakazuki'nin de çok iyi tasarlanmıl bir karakter olduğunu düşünüyorum seriye ayrı bir hava katıyor. Teachle birlikte, One Piece'e en renk katan karakterlerden birisi bence. Ben mesela aşırı fanı olmasam da Garp ve Kuzanı da severim. Birbirinden tezat pozisyonlarda yer alan karakterleri sevmek garipsenecek bir şey değil. Hedef kitlesi ergenler olan Shounen bir esere Yetişkin insanlarla kavga edecek anlamlar yüklememek lazım. Biraz daha sakin olursak herkesin yararına olur.
 
Senden başka can sıkıcı tip yok. Öfke problemlerin varsa, forum gibi sosyal medya kanallarını kullanmayacaksın. Diriliş izlerken gaza gelip karakterlere küfür eden dayıları andırıyor yorumların.
Sen rahatsız olduysan söyle bana bende senle ilgili hiç bir yorumda bulunmam ya da git şikayet et yönetime gerekeni yapsınlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık