Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tankın içinde alev saklamak garip geldi. Ateş, alev bunlar zor else edilen şeyler değiller neden koruma gereği duymuşlar acaba? Veganın kelleyi muhafaza etmesi gibi bu ateşte kesin başka çeşit bir ateş olduğu için muhafaza ediliyor. Lunarian araştırmaları sonucunda elde ettikleri, başka da lunarian kalmadığı için sakladıkları tuhaf bir şey olabilir. Ana Alevi de çok geçmeden göreceğiz güzel. Joyboy dev çıktı. Okay. Ama im neden şapkayı saklıyor? Biz en büyük düşmanıydı diye düşünüyoruz ama insan nefret ettiği en büyük rakibinin hatırasını niye saklasın saçma. Narutodaki gibi bunlar iki sıkı dost çıkmasınlar! İm joyboyu öldürmüş ama en sevdiği arkadaşı olduğu için hatıra olarak kendisiyle özdeşleşmiş şapkayı saklıyor. Hemide dondurucuda?! Bilgi verilmediğine göre kapak hikayesi gene yok. Bol bol boş tepki var. Henüz gelmeden kötü bölüm olarak doğdu hadi hayırlı.
 
Geçmişte acaba birisi dev ırkından gelen diğeri de insan ırkından gelen iki tane Joy Boy mu vardı?

Biliyorsunuz ki seride iki tane hasır şapka var. Birisi devlerin giyebileceği büyüklükte, diğeri de insanların giyebileceği büyüklükte. Imu, dev ırkından gelecek olan Joy Boy’un tekrar yeryüzüne gelmemesi için dev hasır şapkayı mahzendeki saklamaya karar verdi. Ancak Imu, insan ırkından gelecek olan Joy Boy’un tekrar yeryüzüne gelmesi gerektiğine inanıyordu. Bu yüzden Luffy’nin taktığı hasır şapkaya dokunmadı.

Bunu da şöyle açıklayabilirim. Geçmişte insan ırkından olan Joy Boy aslında kötü bir tanrı iken dev ırkından olan Joy Boy ise iyi bir tanrıydı. Dev ırkına ait olan Joy Boy tekrar yeryüzüne inmesin diye Imu dev hasır şapkayı mahzende saklamaya karar verdi. İnsan ırkına ait olan kötü Joy Boy ise kendi ırkı da dahil bir çok ırka eziyet ediyordu. Ve Imu tekrar yeryüzüne inecek olan insan ırkına ait Joy Boy’un yine kötü bir tanrı olmasını bekliyordu. Ancak Luffy, Imu’nun beklediğinin tam tersi bir tanrı oldu. Ve Luffy’nin posterini de bu yüzden yırttı. Yani Luffy, Imu’nun beklediğinden çok farklı bir tanrı çıktı.

Imu kötü olan Joy Boy’un insan ırkından tekrar doğmasını beklediği için Luffy’nin taktığı hasır şapkaya dokunmadı yani. İyi olan Joy Boy tekrardan yeryüzüne inmesin diye de dev hasır şapkayı mahzende saklamaya karar verdi.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık