Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen canı gönülden Dragon savunduğun zaman sana söz bende Guernica savunucam :D



Kurmaz bence :D
Geldiğinde görürsün :oleyo2:
Kutsallar derdi değil orada şahsi olarak Roger sorunu varmış gibi gösterildi.Belki Garp orada olmasa bile Roger yine kurtarmış olabilirdi kutsalları.
Guernica Reis'in derdi de dünyaya kaosun hüküm sürmemesi belki. Belki de sıradan vatandaşlar için katıldı ajanlığa :bilmem:
 
Ajan değil köpek.Her kutsalın emrini yerine getirmekle yükümlüler.Dragon altındaki adamlara emir vermesi ile her kutsaldan emir alan havla deyince havlayanları bir mi tutuyorsun?
Guernica özelinde bir sahne gösterirsen sana hak veririm. Kutsallara taptığını, övdüğünü, emirleri severek yerine getirdiği.
 
Hükümetin kontrol ettiği özgür dünyadan bahsediyoruz kim napsın Wano'yu. Üstelik Güernica ajansa seninki de denizci aynı kapıya çalışıyorlar.
Tamam işte sıradan insan yok mu Wano'da? Hani kendini adadığı sıradan insan kurtarma sevgisi nerede?Hükümetin kontrol ettiği yerlerde kutsallar sıradan insanlara neler neler yaparken doğrudan kutsalların emrinde olmak ayrı bir çelişki üstelik.Ya yine başladın muhalefet için şimdi Guernica savunucusu oldun :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık