Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun babası Dragon kadar dedesi de garp kadar güçlü olsa öyle bir şey yazmazdım gariban üç beş çapulcuya ölmüş. 5691273123876 göbekten dedesi güçlüymüş ama haklısın aynı şey xD

Gerçi bunun ayrımına varabileceğini sanmıyorum.

Ailenin bildiğimiz tüm karakterleri güçlü sırf fansın diye gelmiş Monkey ailesi güçlü mü gibi inanılmaz seviyede bir yoruma maruz bırakıyorsun bizi.
Koptum buna :hhh:
 
Zoro'nun Ryuma ile kan bağı var ama soyundan gelmiyor. Soylu sayılabilecek biri hele hiç değil.

Hem soylu sayılabilecek akrabası zaten hak iddia edebileceği yerden kaçmış üstelik hak iddia edebilmesi için soyun erkek tarafının tamamının ölmesi falan lazım. Şu soy bağıyla ingiliz kraliyet ailesine bağlı olsan 500 kişinin ölmesi gerekir tahta geçmen için ki bu adamın soyu kral soyu da değil. En fazla yerel derebeyi dersin.

Zoro'nun en güçlü akrabası denebilecek dedesinin eşinin abisi ise Lütfünün direkt 1 göbekten kan bağı olan ailesine rakip olamaz.

Zoro'nun anne tarafına gelirsek haklarında Terra diye bir kadın ve saçlarının yeşil olması hariç bildiğimiz bir şey yok.

Zoro'nun babası doğu mavide doğuyor ve orada girdiği bir çatışmada ölüyor. Dünyanın en güçsüz denizi.

Monkey ailesinin fanlarıyla soy rekabeti yapıyoruz ama tüm bu verileri rağmen. Zoro, Monet'i kesmemiştir yerden taş kaldırıp fırlattı diyen arkadaşlardan bir farkınız olsun be arkadaş :oleyo2:
Zoro'da farklı bana göre de. Ryuma ile kan bağı var ama anası babası herhangi biri sonuçta. Adamın ana baba öyle bir önemsiz ki sbs'de açıklandı. :D
 
ARKADAŞLAR, HEPİNİZE SÖYLÜYORUM.
İleride One Piece animesi bittikten sonra, Luffy'inin Nika olayıyla saçmalaştığı ilk bölümden itibaren yeniden alıp seriyi değiştirebilecek bir düzgün yazar olacak mı?? E.oda batırdı One Piece'i😤😤😤
 
Genler ryuumanın kılıcını da taksaymış biraz hamsisizim, verdi güzelim kılıcı nobsun hıyarisine :(
Hayır yani Oden'in kılıcı da Ekskalibur gibi sadece Zoro'nun eline oturdu :D hani bazı kişilerin genlerden ötürü kas yapma meyili olur ya. İnsanın aklına böyle şeyler geliyor.
Spoilerlara bakıyorum bir de buraya bakıyorum alakası olmayan şeyler konuşuluyor. Çok acayip arkadaş...
İkisine aynı anda ilk kez mi bakıyorsun :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık