Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano tek kara parçası değil ama çıkmak yasaktı :D hani benzer durumlar olabilir.
Wano'nun etrafında duvarlar var, o duvarlardan şelale dökülüyor. İnsanlar istese de çıkamıyorlar yani pek. O duvarlar olmasa yasağı 800 yılda sence kaç kişi delerdi. Ayrıca kocaman kıtaya ayrılmak yok diye bir yasak koyamazsın, koysan bu yasağı kontrol edemezsin.
Hepsini geçtim korsanlık demek yasağı delmek demek zaten. 900 yıl öncesine kadar, o devasa medeniyetin bütün kuruluş yükseliş ve zirve dönemlerine kadar geçen kim bilir kaç bin yıllık süreçte kimsenin aklına gelmemiş denize açılmak, maceraya atılmak, kanunları hiçe saymak falan.
Bakalım cidden nasıl bağlanacak. benim umudum yok, her zamanki gibi yaptım oldu olacak tabi ki.
 
Şeytan meyvesi ruhlarının Kralı, Tanrısı, En Kudretlisi olan Nikayi çok hafife almışsın, Nika normal meyve ruhları gibi meyveye veya konağa yapışık kalmıyor ki :)

OPta fiziksel dünyayı etkiledigi gösterilen bir Klabautermann var, gemi ruhu olmasına rağmen çekişle gemi tamir ediyor, bir de elma armut gibi bir meyvenin içinde olmasına rağmen 800 yil WGden kaçan Nika var. Nasıl Klabautermann sızı kurtarmaya geldim deyip Enies Lobby E kendı başına geldiyse Nika da öyle kendi başına hareket ediyor

Anlayacağın Nikanin kendi başına varolamadigi doğru değil :)
Bunu nerden çıkardın? Bu olay da çok yanlış yorumlanıyor. Teach'de meyve beni seçti diyor. İradesi varmış gibi lanse ediyor.

Bu meyvenin de olayı aynı. Nika meyvesi kader yazmış gibi anlatıyonuz. Öyleyse niye baştan Gorosei'nin eline düşüyor. Meyve Gorosei'nin adamlarının elinde giderken (Who is Who) Shanks gemiye dalıyor ve meyveyi alıyor. Sana göre herhalde bunu yaptıran Nika. Öyleyse baştan nasıl düştü ellerine böyle bir gücü varsa? Gorosei'ler olayı sadece yorumluyor. Onları söylediği mutlak doğru değil. Zoan meyvelerinin iradesi olduğu da söyleniyor. Benzer irade kılıçlarda da var. Nika meyvesininki bunlardan ayrı mı? Görünen hayır. Öyle bir anlatıyorsun ama bu noktaları sorgulamıyorsun.

Bu konuda trollüğü bırakıp azıcık ciddiyet istiyoruz. Elde böyle veriler varken sallama konuşmayalım.


Buna en büyük örnek Zoro'nun yorumu. Enma için söylüyor.

Zoro: It came to me. It chose me. So it could test me.
Zoro: Bana geldi. Beni seçti. Beni test ediyor olabilir.


Aynı mantıkla Enma da o zaman istediğini yaptırıyor.
 
Son düzenleme:
Oda, sıvıyor gibime geldi. Hikaye gidişatı güzel ama sürekli ara veriyor.

Geçmişte, bugünden daha güzel bir teknoloji olduğu söyleniyor ve denize kimse açılmamış.
 
mother flame = nami 😉 serinin hakisiz lufye hasar veren tek kadin karakteri ve kizınca jimbe kralin hakisini kusandigini saniyor jimbe bos adam degil durduk yere demez bunu kaldiki bu gorosei en son naminin grubunun ordaydı yanlismi hatirliom 😉
birazda sacma teoriler üretek
 
Joy Boy özgür ruhlu bir karakter olduğu için tüm dünyayı dolaşmak istemiş gibi.

İnşallah One Piece hazinesi Joy Boy’un diğer insanlarda tüm dünyayı keşfetsin diye uydurmuş olduğu bir şey değildir. Düşünsenize herkesi One Piece hazinesi diye bir hazinenin varlığıyla kandırıyorsunuz. Amacınız da insanları denize sürmek ve tıpkı sizin gibi özgür ruhlu olmalarını sağlamak.

Joy Boy dediğimiz adam kendisi gibi diğer insanların da denize açılması için One Piece hazinesi diye bir hazine uydurmuşsa ve Roger da buna destek vermişse ben bu seriyi boşuna izlemiş olurum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık