Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2028'de Eiichiro Oda hayatını kaybeder. Mirasını evladı devralır.

2029 yılında Junior Oda der ki; "artık serinin son 5 yılına girdik"

Biz elimizde bastonla serinin bitişini bekleriz!

Pehhhhh...
İnşallah. Jr. oda gençliğin verdiği ateşle babamın mirası hakkında farklı fikirlerim var demese bari.

tüm kekte bege’in adamı germayı tanıtırken çizgir romandan bahsediyordu. Germanın mücadele ettiği dev, suda yürüyebilen bir robot vardı. Aklıma bizim antika geldi ama benim fikrim nika meyve olarak suya giremediği için robotu kontrol ederek suya ayak basar gibiydi. Sonra hatırladım antika robotun kendi bilinci var. Özür bile diledi.
 
Aslında bu Arc'ın uzaması tamamen saçmalıktan başka birşey değildi. Ada'dan kaçma kararı aldıktan hemen sonra adadan kaçmaları çok mümkündü.

Luffy diyecekti ki ben bu CP mallarını 2 dakka halledip geliyorum siz gemiye geçin hemen yola çıkalım. Gidip 2 dakka'da işlerini bitirecekti ve yola koyulacaklardı bu kadar basitti. CP 0 dan kaçmak nedir abi en başında... Tam bir fiyasko yazarlık oldu arc başı için...
Zaten öyle olacaktı. Luffy kedinin defterini dürüyordu az kalsın. Stussy düşman değil, kaku kolay lokmaydı. Seraplar işi bozdu. Bizimkilerin gücü yetmedi.
 
ilk spoilerları görünce dedimki bu bölüm boş açıklamalarla geçer pek heycanlı sahne gormeyız gibi hadi hayırlısı zoro paşa gelip saturnun ayakları komple kessin bare brook bile 1 tanesini rahatça kesti
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 1)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık