Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gorosei, vegapunk malını nasıl kafaladı acaba hiper-optik basküler dondurucu isimli silaha enerji kaynağı üretmesi için? cihangir solcusu gibi karakter vegapunk, normal şartlar altında böyle bir icat yapmaması gerekirdi.
bu işi araştırması karşılığında, kendisine ait büyük bir ada ve sınırsız kaynak, son teknoloji aletler. kaido ve bm ne şartlar karşılığında cc ye para bayıldı.
Siz her ne kadar boş deseniz de bence gerçekten önemli bir bölüm. Bizimkiler bile parçaları toparlayamıyorken vega dünyaya joy boyun varlığını açıklayacak. Son savaş denilen savaş gerçekten hükümetle olacaksa sadece hasır şapkalar vs mariejois tayfa olmayacak. 800 yıldır hükümet yönetiminden bıkmış bi halk söz konusu. Bir kısmı devrimcilere sırtını yaslamışken geri kalan korkudan onu da yapamayıp sömürülmeye devam ediyor. Açlıktan ölmek, köle olmak, satılmak, insan olmadığı için 2. sınıf olmak... en azından başımızda bizi yöneten birileri var algısı yıkılacak önümüzdeki 1-2 bölümde. İkinci bir seçenek oluşacak halk için. Wano, dressrosa, alabasta, skypia, fishman biz bu arclarda hep ada halklarını tanıdık, onların çaresizliklerini gördük. O yüzden odanın onların tepkilerini bize göstermesini destekliyorum🫡
aslında büyük resim olarak bakınca bütün arclarda adamların başında iyi kötü birisi yönetiyor, tahttan inse bile yeni biri geliyor. son çareleri genelde luffye güvenmek oluyor. bu sefer hükümete bağlı olsan bile selden kurtulamayacaksın. komple sular altında kalacak adalar. halklar bunu duyduktan sonra kim bilir ne düşünecekler.
 
Mother Flame'in Mother Flame olarak yazılması nasıl bir bilgidir onu çözemedim bir şey mi kaçırdım anlamadım
 
Oda bütün sırları en son bölümde açıklayacak herhalde. Israrla sır saklıyor, lafı geveliyor. Joyboy antik krallıktan esnek bir gençmiş, işe bak. Ne büyük gizem çözüldü.

Seriyi son yıllarda ayakta tutan tek şey bu 20 yıllık gizemler.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık