Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114: İkarus'un Kanatları

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 75 47.8%
  • Orta

    Kullanılan: 52 33.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 19.1%

  • Kullanılan toplam oy
    157
Su seviyesinin yükselmesiyle Vanuatu, Fiji gibi pasifik ada ülkeleri ve sayısız şehir eskiden var denilen kıta Zealand ile aynı kaderi paylaşıp denizin altında kalacak. Bir sürü insan ülkesini terk etmek istiyor.

İklim krizini de konu alma be kardeşim!!! Oda thunberg. Kfyi okuduğunu biliyorum. Daha çok amiral doffy ve shanks çizmen lazım özel istektir
Zannetmiyorum. Luffy et yemeyi bırakıp böcek yemeye başlardı. Ayrıca Sunnynin coup de burst özelliği de kaldırılırdı : )
 
yaa tamamen şu an bir kaos durumu hakim hikayede. Ne gizemli şeyleri düzgün anlatabiliyor ne de karakterler arasında bir denge kurabiliyor. Naruto'da gördüğümüz ya da bleach'deki büyük bir savaş yaratıp seriyi bir an önce bitirmeli. hiç değilse geriye kalan güzel şeyleri o savaşta görüp bitirelim denmesi gerektiğini düşünüyorum. Serideki gizemli şeyler örneğin boş yüzyıldaki olarlar vs bunar için kısa bir joyboy animesi hazırlanabilir. Tahminimce bir sürü farklı senaryo konuşuluyorlardır. nasıl yapsak diye ama bir türlü düzgü bir karar veremedikleri de apaçık belli. suçlu şirket midir oda'nın kendisi midir bilinmez ancak çok büyük bir düşüş yaşamak üzereler. Düşüşün dönüm noktası nedir diye sorulursa benim için son red filmidir. çok çok kötüydü. Wano arcı güzeldi. Ona bir lafım yok ancak bence egghead adası ve adada yaşananlar hikayeye sonradan eklenmiş gibi. Bence şu an bizim elbaf'ı görüyor olmamız gerekiyordu. Egghead serideki en kötü arclardan biri olabilir. Tüm o görseiceymişim şovlarına vs rağmen. Yani bazı vs'leri bu kadar beklentiye sokmaya çalışma sevdası da canımı sıkmaya başladı. Gorsei adaya geliyor. Üstelik beşi birden. Adaya akaiunu gelmiyor. Çünkü Akaiunu ile luffy başka yerde karşılacak illa. İlla bir akaiunu lufffy vs görelim diye yazmıyorum. Yani bu kadar saklaması belli etmesinden hoşlanıyorum.
 
Luffyden tiksiniyorum artık. Bir karakter bu kadar çöp edilemez.
Luffy'den değil, belki de Nika'dan bahsetmişsindir. Luffy ciddi bir karakter. Kutsal ejderler, 6 kollu bir arkadaşına saldırdığında Luffy ciddi bir yumrukla cevap vermişti. Şimdi ise Kadimlerden birisi Vegapunk'ı öldürüyor, öldürtüyor. Hâlâ Nika'nın ciddiyeti sıfır ve işi nanay nanay. Sanki çok komikmiş gibi.
 
Son düzenleme:
Luff'
Luffy'den değil, belki de Nika'dan bahsetmişsindir. Luffy ciddi bir karakter. Kutsal ejderler, 6 kollu bir arkadaşına kaldırdığında Luffy ciddi bir yumrukla cevap vermişti. Şimdi ise Kadimlerden birisi Vegapunk'ı öldürüyor, öldürtüyor. Hâlâ Nika'nın ciddiyeti sıfır ve işi nanay nanay. Sanki çok komikmiş gibi.
Luffy'nin vurdum duymazlığı çok arttı. Wano'da Udon sahnesinde ortama ağırlık koyan adam gitti yerine şaklaban geldi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık