Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114: İkarus'un Kanatları

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 75 48.1%
  • Orta

    Kullanılan: 52 33.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 18.6%

  • Kullanılan toplam oy
    156
sönmeyen alevden wb de bahsetmiş 😲

ロジャーの意志を継ぐ者達がいる様に いずれエースの意志を継ぐ者も現れる…”血縁”を絶てどあいつらの炎が消える事はねェ… 
Rojā no ishi o tsugu-sha-tachi ga iru yō ni izure ēsu no ishi o tsugu mono mo arawareru…” ketsuen” o tatedo aitsu-ra no honō ga kieru koto wa nē…

sanırım spoiler konusunda kaldı yazmıştım ama, lilith bizimkilere adanın enerji kaynağından bahsederken söylüyordu, sönmeyen alev diye, 消えない炎, kienai honō , takla attırınca wbnin dediği şey işte, alevleri sönmeyecek, sönmeyen alev. tabi bu sönmeyen alev analojisi hep kullanılıyor da bu sefer materyalize olduysa başka tabi.

şu kısım beklentinin yıkılması. luffynin karşılaştığı tüm rakiplerde üstünlük her zaman rakibe yakıştırıldı. yenmesini her zaman ilk bakışta imkansız göründü rakibin kurduğu üstünlükten. seriden rastgele seçeceğin kişiler chopperı yenemez, brooku da yenemez. tadın kaçmış belli ama choppera laf etme bozuşuruz 😾
Luffy seri sonu Amaterasu atacak Nika sayesinde.Ama hala en zayıf meyveyi adam etmiş sayılmaya devam edecek. :)
 
bu o zamanlar lucci tarafından yapılan çıkarımdı, şu an bedeni de hakisi de daha güçlü yani zamanına yapılmış çıkarımların günümüz luffye etkisi tartışılır. vücudu yorması ayrı o zamanlar yaşam gücünden çalıyor gözlemi ayrı.
Bu evrende sinirsiz olan nedir.
Bu meyve kalbe ve vucuda handikapi var bi kere ve bunun temelini soylemis adam sen ise temeli ayri veya baglamaz diyorsun.
Bu yanlis. Bu kadar asiri fazla sey verirken eh gideride olsun bi zahmet
 
Bu evrende sinirsiz olan nedir.
Bu meyve kalbe ve vucuda handikapi var bi kere ve bunun temelini soylemis adam sen ise temeli ayri veya baglamaz diyorsun.
Bu yanlis. Bu kadar asiri fazla sey verirken eh gideride olsun bi zahmet

luccinin o an doping etkisi yaptığını ve yaşamından çaldığını söylemesi 2 sene sonra geçerli durmuyor diyorum. zoro ilk defa eline enmayı aldığında enmanın çektiği haki karşısında kolu iskeletleşmişti. bu sonrasında oldu mu? olmadıysa kontrol geliştirmiştir demektir. keza luffy daha g2 ile bluenoyu yendikten sonra bu vücudumu baya yoruyor diyordu, 2 sene sonra bi kere bile g2 kullandıktan sonra aynı şeyi söylemedi. bu vücudunu daha çok yoran diğer teknikleri kullanırken söylediği bişeye dönüştü. demek ki vücudu ve hakisi geliştiği için bu etkiler artık onun limitini sınamıyor. g4 bile gelişiyor, gerçek dünya rakibi doffye karşı kullandığı ile kaidou arasında fark var, kaidou ile kapışırken daha çok hasar almasına rağmen devam ediyor üstüne üstlük snakeman formunda bounceman forumna geçiyor aralıksız...
 
Hep sanki antik krallık bu silahları yapmış gibi düşünüyordum ama enelin hikayesinde kaynak yetersizliğinden mavi gezegene giden antik uygarlık var. Belki IM aydan gelen kraldır. Ana alev de kendi malı olur. Eğer düşündüğümüz gibi alev suyu kaynatarak enerji üretiyorduysa koskoca mavi gezegenden iyi kaynak mı olur? Aydan tam ne zaman gelindiğini bilmiyoruz ama gelirken bile robot yapacak teknolojileri varmış. Zaten Vega’da robotları bunlardan çakmış. Dev robot,antik krallık ve im aydan geldikten sonra kaynak bolluğundan dolayı üretilmiş bir deneme olabilir mi? IM belki ejderlere de kendi tarihlerini anlatmıştır. O yüzden bu kazmalar bu dünyanın tarihine aşina değildirler. 900 yy önce bir adam varmış, olabilir. 800 yy önce de antik uygarlık ve im gökten inmiş ve yargı dağıtmış olabilir. Hatta son olarak belki de joyboyun adası haritadan silinmiş, bu yüzden kendisi ilk korsan olmak zorunda kalmış, wano vs gibi yerlere ziyarete gitmiş kaçmıştır. Kaçarken de elinde sonunda yakalanacağım dünyaya gerçeği anlatmak için bir yol bulayım deyip poneleri yazdırmıştır.
 
Bu bölümden anladığım başka bir detayı daha sizinle paylaşayım gençler. Beğenirseniz sevinirim. Güzel bir detay yakaladım çünkü.

Vegapunk'ın anlattığına göre Elbaf masallarındaki Tanrı Nika gibi Joy Boy da uzayan ve esneyen bedeniyle dövüşüyormuş. Yani Nika ve Joy Boy farklı iki karakter olup her ikisi de aynı şekilde bedenlerini uzatabilme ve esnetebilme yeteneğine sahipmiş.

Şimdi acaba Nika, Joy Boy'dan önceki Gomu Gomu no Mi kullanıcısı olabilir mi?

Bakın burası önemli bir detay. Fark etmediğinizi düşündüğüm bir detay. O zaman Nika, Joy Boy ve Luffy'nin ortak özellikleri Gomu Gomu no Mi meyvesini kullanmaları olabilir.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık