Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114: İkarus'un Kanatları

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 75 48.1%
  • Orta

    Kullanılan: 52 33.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 18.6%

  • Kullanılan toplam oy
    156
Güzel yakalamışsın. Benim gözüme sadece Satürn çarpmıştı. Neden yanıyor bu demiştim. Diğerlerine de bi haller olmuş.

Ben önceki adayı düşünüyorum. Bu adam ada formundayken aslında denizle temas halinde sayılmıyor mu? Atıyorum yoktan kol yaptığı gibi denizden de tekme atamaz mı? Buna ne mani oluyor?
Mantıken adanın yediği hasarları kendi vücudu alıyorsa meyve gücünü de kullanamaması lazım denize temas ettiği için ama bazı şeyleri sorgulamamak lazım.

Senin dediğine gelince kara parçasını kontrol ettiği söylendi denizi kontrol etmiyor.
 
Joyboy için dev veya Elbafli demedi Vegapunk, diğer yandan Nika meyvesinin ömrü kisalttigina dair bir bilgi yok, Luffy erken ölürse ömrünü kısaltan G2 gibi bir teknik ve Ivankovdan aldığı steroidler yüzünden olacak,

Bir diğer husus da Dr Kureha 141 yaşında, yani devler kadar olmasa da insanlar da uzun yaşıyor bu seride.
omru kisaltiyor luffy'nin en cool ama en basit g2 si bile omur kisaltma handikapi var kalbi zorluyor,g5 keza
 
Akainu yakışıklı ama içi çirkin, dragon'un tipi çirkin içi güzel, oda'nın burada anlatmak istediği çin mitolojisindeki ying yang felsefesidir. 🤓
Tabi Dragon içi güzel Oğlu zor durumdayken bile düşündüğü tek şey Robin bari nikah kıysın da Robine o da rahat etsin biz de edelim.
 
Antik Krallık gibi bir krallığı yok edip, Joy Boy gibi bir unsuru yenen bir oluşum için herkesi öldürmek fazla basit kaçıyor bence. Puddingin meyvesiyle hafıza silinmesi ihtimali daha mantıklı. Herkesin hafızasını sildiğinde otomatik olarak torunlarına bir şeyde aktaramazlar.
 
Senin dediğine gelince kara parçasını kontrol ettiği söylendi denizi kontrol etmiyor.
denizi kontrol etmek değil. hani bu adalar denizde yüzmüyorlar. denizin dibine kadar bir taşa toprağa bağlılar. hadi deniz tabanından vurmasın ama mesela deniz tabanın bir iki metre altındaki taş toprakla ayak yapamaz mı? denize doğrudan temas ediyor o yüzden olmaz desek, kobiye saldırırken yaptığı eli denize dokundurunca da özelliği iptal oluyor mu? ne kadarı iptal olur?
 
One piece dünyasında yaşasaydım malı mülkü satar balıkadam adasına yatırım yapardım :ehe:
zoo? mis gibi yer. kolay kolay ziyaretçisi yok, yeşili bol, günde iki öğün hazır yemek gökten yağıyor, kutsal vergi falan da yok. bir tek rakım fazla yüksekte kalıyor basınçtan burun kanaması falan yapabilir ama bir süre sonra adapte olunur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık