Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114: İkarus'un Kanatları

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 74 47.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 33.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 18.7%

  • Kullanılan toplam oy
    155
Domuz denen hayvanın en sağlam kısmı kafatası.Luffy sürekli kafasına vuruyo bu adamın.Bacaklarına yada sırtına/karnına vurabilse işler gibi sanki.
Yada en azından eli acımaz.
 
O kadar geçiştirmeci bir bölüm ki neredeyse her panelde Vega konuşuyor ama hiç bişi anlatmıyor. YC2lerin yüz karasınıda gördük adam adalardan köylüleri gösterirken WCI dan Smoothie göstermiş.
 
Harika bir bölüm. Bilgi verilen bölümler en sevdiğim bölümler oluyor. Çok değerli bilgiler olduğundan biraz uzatıyor ama olsun buna değiyor.
 
İlk korsan da değil, ilk kez denize açılan kişi. Demek ki deniz diye bir şey yokmuş 900 yıl önce, olsa başka kimsenin denize açılmamış olmasının hiçbir açıklaması yok. İnsanlık ve ve hominid ataları yüz binlerce yıl önce bile kütüklere tutunup denize açılıyordu. Bi deniz varsa meraklı insan canlısı ona açılır, başka yolu yok. Tek açıklama 900 yıl önce denizin olmayışı.

Deniz şeytanı Imu dünyaya ilk kez deniz diye su kütleleri yaymış ve bu suların seviyesi zamanla sürekli artmış, sonunda da bütün dünyayı su altında bırakacakmış peh peh.
 
dostum bu seri için biraz fazla mantıklı düşünüyorsun gibi geldi
Bende yanık izlinin Saul olmadığını düşünüyorum. Kollarını bacaklarını görüyoruz. Sapasağlam. O kadar ateşin içinden sadece belirli küçük bir yerinde yanık izli olup o şekilde anılıyor olması için güç bir durum. Kollar ve bacaklar en ortada ve sallaya sallaya en çok kullandığımız organlarımız.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık