Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114: İkarus'un Kanatları

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 74 47.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 33.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 18.7%

  • Kullanılan toplam oy
    155
Meyve gücü olan, sağlam hakisi olan adamlara bak. Tahta sopayla, sıradan vuruşlarla yok etmeye çalışıyor. Lan tek vuruşta yok etmeniz gerekiyor bunu.

neyi yok etmesi gerektiğini söylüyorsun bilmiyorum ama bu ateşi ele geçirmek istemiyorlar mıydı? ayrıca bu ateş belki de amaterasu gibi bişey o yüzden gorosei kontrolden çıkmasını istemiyor olabilir. kontrol ünitelerini yok edip yayına güç veren şeyleri aradan çıkarmaya çalışıyor gibi. ayrıca odun deyip geçme koskoca marsın bastonu da düz tahta gibi olmaz 😎
Bu adamı dinleyin.
ryuma da kayıp yüzyıldan mıymış
 
Son düzenleme:
Bölüm Yorumum

- Denizin 4 metre daha yükselmesi için Ana Alev'in 4 kez daha kullanılması lazım. Şu anda Vegapunk'a kimse inanmıyor. Ancak Ana Alev 2. kez veya 3. kez kullanıldığında insanlar deniz seviyesinin yükseldiğini ve yaşadıkları adaların sular altında kaldığını görecek ki inanacak. İşte o zaman Dragon'un beklemiş olduğu isyan başlamış olacak. Her türlü Ana Alev hükümetin eline geçecek arkadaşlar...Bunun kaçarı yok. Çünkü insanların hükümete tam anlamıyla isyan etmesi için Ana Alev'in bir kaç kez daha kullanılması gerekir. Kullanılacak ki One Piece'in en büyük savaşı başlasın. Yani bu seri Ana Alev'in 4. kez kullanılmaması için yapılacak büyük savaşla sonlanacak.
- Bir de Vegapunk, Luffy'i tam anlamıyla "kurtarıcı" ilan etti. Bunu zaten hepimiz biliyorduk. Boş bir açıklama olmuş.
- Warcury'nun silahlanma hakisi serinin zirvesi bence. Anlamadığım nokta Warcury neden Luffy'e bu silahlanma hakisiyle saldırmıyor? Yoksa silahlanmayı sadece savunma noktasında mı kullanabiliyor?
- Saul'un ötesindeki silüet kim? Yanık izli adam olabilir mi? Belki silüet olarak ilk kez yanık izli adamı bu bölümde görmüş olabiliriz.
- Doflamingo'nun söylemine göre insanların tek çıkış noktası yüksek yerlere gitmekten geçiyor. İnsanlar bence toplu bir şekilde Mery Geoise'ye mi taşınacak? Düşünsenize Tenryuubito'ların tamamı Kutsal Topraklar'ı terketip normal vatandaşların bu topraklara yerleştiğini. Çok güzel olur. Üsttekiler alta, alttakiler üste çıkar.
- İnşallah uzay serisine dönmez bu seri.
 
Son düzenleme:
deniz seviyesinin alev silahı her ateşlendiğinde aritmetik artacağını nereden biliyoruz :S ya logaritmik artıyorsa, ya da her 1 metrede dünyanın yarıçapı 1 metre yükseldiği için bu hacmi her seferinde doldurmak daha fazla su kütlesi demek :S nası olacak o iş
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık