Alpamis 9 May 2024 #44 Vücudu garip davranan bir Luffy değil herhalde. Chopper'a bak sen. Gizli İçerik Şunu Luffy yapsa Nika'cılar ayağa kalkardı.
Vücudu garip davranan bir Luffy değil herhalde. Chopper'a bak sen. Gizli İçerik Şunu Luffy yapsa Nika'cılar ayağa kalkardı.
Trafalgar Law 9 May 2024 #46 Profil yapmak isteyen olursa... Gizli İçerik @Tyr @artyomdh yaparsınız belki
artyomdh 9 May 2024 #48 Trafalgar Law dedi ki: Profil yapmak isteyen olursa... Gizli İçerik @Tyr @artyomdh yaparsınız belki Genişletmek için tıkla ... Yaptım bile.
Trafalgar Law dedi ki: Profil yapmak isteyen olursa... Gizli İçerik @Tyr @artyomdh yaparsınız belki Genişletmek için tıkla ... Yaptım bile.
Mike 9 May 2024 #49 RedTeroR dedi ki: Oda yine element uydurmuş bir tüpte suların içinde yanan ateşimiz eksikti Genişletmek için tıkla ... Amaterasu yapmış. Trafalgar Law dedi ki: Profil yapmak isteyen olursa... Gizli İçerik @Tyr @artyomdh yaparsınız belki Genişletmek için tıkla ... Profil resmi yapmak isteyen olursa... Gizli İçerik
RedTeroR dedi ki: Oda yine element uydurmuş bir tüpte suların içinde yanan ateşimiz eksikti Genişletmek için tıkla ... Amaterasu yapmış. Trafalgar Law dedi ki: Profil yapmak isteyen olursa... Gizli İçerik @Tyr @artyomdh yaparsınız belki Genişletmek için tıkla ... Profil resmi yapmak isteyen olursa... Gizli İçerik
kaos 9 May 2024 #50 lafa gelince mangalda kül bırakmıyorsunuz ama icraata gelince elde var sıfır. ulan hadi nika'ya gücünüz yetmedi anladık ama bari 2 adım ötenizdeki robin'e hasar verin, o da olmadı usopp'u öldürün Gizli İçerik
lafa gelince mangalda kül bırakmıyorsunuz ama icraata gelince elde var sıfır. ulan hadi nika'ya gücünüz yetmedi anladık ama bari 2 adım ötenizdeki robin'e hasar verin, o da olmadı usopp'u öldürün Gizli İçerik