Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse Sanji'nin muhteşem gücünü övdüğümüze göre şimdi biraz da gerçeklere dönüp Sanji'nin nasıl at yemi olduğundan bahsedelim. Kesme şeker mi daha çok prim yapar havuç mu yulaf mı ?
 
Seri bence hemen bitmeli, ama Luffy, Guernica kadar ballı değil diye uzuyor.
Yani. Guernica hükümete katılıp dayanıklılığını, zekasını üst düzey seviyelere getirecek eğitim fırsatlarına sahip olmuş, balı sayesinde bu firsatlar karşısına çıkmış. Ve balı sayesinde böyle fırsatları değerlendirip kendisini geliştirmiş.

Gariban Luffy ne yapsın. 5 yaşında kafede otururken birisi tezgahın önünde dünyanın en güçlü meyvesi olan tanrı meyvesini unutmuş, Luffy’de yemiş. Şanssızlık işte.
 
ne güzel sek erkek franky ile nusjuro vs atacaktı ama yok... bir önceki bölümde koramiral teklediği için franky'nin yıldızı parladığından hemen olaya dahil olup nusjuro'nun karşısına dikildi sanji. nusjuro ile savaşmaya başlayarak franky'nin daha da değerlenmesinin önüne geçti :of:
 
Eskiden @Smoker bolum yorumlarinda gayriciddi tartismaya izin vermez, caps tarzinda video atanlari konudan yasaklardi. Simdi o bile bu seriden o kadar umudu kesmis ki bolum yorumlarinda donen goygoy'a o da katiliyor
Kendini ciddiye almayan bir seriyi ben niye ciddiye alayım? Yazar, Luffy gibi evrenin en güçlü kişilerinden birinin bile karşısında çaresiz kalıp kaçmak zorunda kaldığı Saturn'ü hepsini toplasan Zoro kadar bile etmeyecek kişilerin karşısına çıkarıyor.

Kaidou'yu sakat bırakmış saldırıyı yiyip de gıdıklanmayan adama Usopp kuş lastiğiyle saldırıyor. Nereden baksan tutarsız nereden baksan ahmakça.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık